Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

27 Mayıs Günü Astrolojik Yorumu


27 Mayıs günlük burç yorumlarında dikkat çeken açılar, günün önemli saatleri ve burç bazında yorumlar, hangi burcu neler bekliyor?  Hangi burç hangi konuda daha şanslı? Nelere dikkat edilmeli?  Hepsi aşağıdaki yazıda ayrıntılı olarak anlatılmıştır. 

Koç Burcu

​​Sevgili koç burçları, iş yaşamınızdaki stresli durumlardan uzak durmalı sakinliğinizi korumalısınız. Beraber çalıştınız arkadaşlarınızla ego ve çıkar çatışmaları yaşayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altında tutmalı sonradan pişman olacağınız şeyler söylememelisiniz. Bu günü daha fazla dinlenerek ve keyifli konularla ilgilenerek geçirmeniz uygun olacaktır. Ortak paralarda da harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Yardım almak için şanslı bir gündesiniz fırsatları iyi görebilmeli ve değerlendirebilmelisiniz. Ayrıca para konularında ani gelişmeler yaşayabilir ihtiyacınızı karşılayacak toplu paralar kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Boğa Burcu

Sevgili boğa burçları, üzerinize aldığınız gereğinden fazla sorumluluk bugün size ağır gelebilir ve canınızı sıkabilir. Kendinizi rahatlatmalı sorumluluklarınızı azaltmalısınız. Gerekirse sorumlulukları başkalarıyla da paylaşmalı ve onlardan yardım almaktan çekinmemelisiniz. Zira bu durum sizi psikolojik olarak sarsabilir ve fiziksel rahatsızlıklara sebep olabilir. Ancak bu durumu lehinize çevirebilirseniz şifalanmak için uygun bir gündesiniz. Meditasyon yapmak, biraz rahatlamak, hobilere zaman ayırmak bugün için uygun olacaktır.
 
İkizler Burcu

Sevgili ikizler burçları, bu gün yanlış anlaşılmalara açık olduğunuz bir gündesiniz. Duygusal anlamda oldukça hassassınız. Alıngan ve kırılgan bir günde olduğunuzu unutmamalısınız. Olayları dikkatle dinleyip anlamalı acele karar vermemelisiniz. Aşırıya kaçmaktan uzak durmalı çevrenizle iletişiminizi olumlu yönde geliştirmelisiniz. Aşk konusunda şanslı olduğunuz bir gündesiniz etrafınızdaki fırsatları iyi görmeli gözünüzü dört açmalısınız. İştahınız biraz açık olabilir. Kilo probleminiz varsa biraz daha dikkat etmelisiniz. 

[PAGE]



Yengeç Burcu

Sevgili yengeç burçları, eğer uzun zamandır başlatmak istediğiniz ve ertelediğiniz bir işiniz varsa işte sizin için en uygun gün bu gün. Bugün başlatma enerjiniz oldukça yüksek olacak. Ayrıca arkadaş grupları içerisinde oldukça aktif olacağınız ve liderlik edebileceğiniz bir gündesiniz. Manipülasyonları açık olabileceğinizi unutmayın. Sakinliğinizi korumanız sizi ileride pişman olacağınız bir durumdan da kurtaracaktır. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmeli iki kere düşünüp bir kere söylemelisiniz. 

Aslan Burcu

Sevgili aslanlar, şanslı bir günde olduğunuzu unutmayın. Parasal anlamda iyileştirmeler söz konusu olabilir ancak bu durumun verdiği olumlu enerji ve özgüven ile fazla harcamaktan uzak durun. Kendinizde her şeyi yapabilecek enerjiyi bulabilirsiniz. Ancak acele etmekten kaçınmalı ufak tefek kazalara dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu

Sevgili Başak burçları, bugün dikkat çektiğiniz bir gündesiniz. Gruplarda liderlik etmek için uygun bir zaman. Kendinizi her zamankinden daha fazla ifade etmeye meyilli olacaksınız. Bu da özgüven anlamında size çok iyi gelecek. Her zaman tertipli ve düzenlisiniz ancak bugün yanı sıra ilgi çekici giyinmek isteyebilir ve imajınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Ancak bu konuda radikal kararlar almaktan kaçının. Eğer iş ortağınız varsa bugün tartışmalardan, gergin ve huzursuz ortamlardan uzak durun. Zira bugün ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz geleceğinizi etkileyebilecek durumlara yol açabilir. Aile bireylerinden birinin sevindirici bir haberini almanız ve keyfinizin yerine gelmesi söz konusu. 

[PAGE]



Terazi Burcu

Sevgili terazi burçları bugün her zamankinden daha fazla dinlenmeli sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz sağlık problemleri sizi yıpratabilir ciddi boyutta olmasa da kronik bir takım rahatsızlık ve ağrılar gününüzü zehir edebilir. Bugün hiç beklemediğiniz bir yerden şaşıracağınız bir haber alabilirsiniz. Bunun yanı sıra dedikodulara karşı dikkatli olmalı ve başkaları hakkında çok fazla yorum yapmaktan kaçınmalısınız. Hakkında konuştuğunuz kişilerin kulağına gitme ihtimali oldukça yüksek. Bu konuda başınız ağrıyabilir. 

Akrep Burcu

Sevgili akrepler, son dönemde gerek dış görünüş olarak gerekse iş hayatınızdaki başarılarınızla oldukça dikkat çekiyorsunuz. Bu gün kıskançlıklara dikkat. Herkesle yakın olmamalı, sırlarınızı kimseyle paylaşmamalısınız. Aile içinde yaşanmış geçmişe dayalı sorunlarınız tekrardan gündeme gelebilir. Sakinliğinizi koruyarak bu durumu kolaylıkla aşabilirsiniz. Unutmayın ki öfke ile kalkan zararla oturur. Sizler sezgileri kuvvetli insanlarsınız. Bazı şeyleri ön görmekte zorlanmayacaksınız. Algılarınız daima açık olmalı. Önsezilerinize kulak vermelisiniz.

Yay Burcu

Sevgili yay burçları, bu gün yaşayacağınız bir olay ya da alacağınız bir haber iş yaşantınızda kalıcı bir etki yaratabilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat. Eğer işverenseniz yanınızda çalışanlara karşı daha anlayışlı olmalısınız. Öte yandan uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle karşılaşabilir sürpriz ve keyif verici bir olay yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili olan durumlarda ufak yaralanmalara dikkat etmelisiniz. Bazı şeyler kontrolünüz dışında gelişebilir. Önceden tedbirinizi almalı ve yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı kendinizi ve çocuklarınızı korumalısınız. Ev kazalarına da açık olduğunuz bir gündesiniz. 

[PAGE]


Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak burçları, bu gün yorgunluğunuzu önceki zamanlara göre daha fazla hissedebilirsiniz. Bu size tempoyu biraz yavaşlatmanız konusunda bir sinyal olabilir. Aksi halde stres durumları sizi depresyona sokabilir. Sizler çalışkan olmayı seviyor olsanız da zaman zaman farkında olmadan enerjiniz düşebilir. Taşınma konularında karşınıza güzel fırsatlar gelebilir. Alım satım gibi konularda şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Fırsatları görebilmeli ve iyi değerlendirebilmelisiniz. Ticaret yapan bir oğlak burcu iseniz aldatma ve aldanmalara dikkat etmelisiniz. Sözleşme gibi durumlarınız varsa dikkatli okuyup emin olmadan imza atmamalısınız. Ayrıntıların önemli olduğu bir gündesiniz.

Kova Burcu

Sevgili kova burçları, bugün geçmişte yarım bıraktığınız ya da bir şekilde kopmak zorunda kaldığınız bir mesele önünüze gelebilir. Bu size bu meseleyi çözmeniz için büyük bir fırsat olabilir. Ummadığınız kişilerden şaşırtıcı yardımlar alabilir onların desteğini görebilirsiniz. Ön yargılı olmamalı iletişime açık olmalısınız. Aksi halde elinizden güzel fırsatları kaçırabilirsiniz. Ayrıca bugün flörtöz durumlar enerjinizi yükseltebilir. Karşı cinsin bakışları bugün fazlasıyla üzerinizde olabilir. Evli bir kova burcu iseniz bugün eşinizle hızlı oluşabilecek kıskançlık gibi durumlara dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu

Sevgili balık burçları, bugün enerjiniz biraz düşük olabilir. Takıntılı bir ruh haline bürünebilir, geçmişe takılabilirsiniz. Bu durum zaman zaman eskiye özlem, eski yaşantıyla şimdiki durumları karşılaştırmak gibi olaylara da neden olabilir. Bu ruh halinden kurtulmalı, enerjinizi yükseltmelisiniz. Aksi halde bu enerjiye kapılmanız sizi daha da sıkıntıya sürükleyecektir. Bunun dışında hayatınızı değiştirme isteği sizi biraz sıkıntıya sokabilir. Sorgulamaların yoğun olacağı bir gündesiniz. Ancak eğitim ve iş gibi konularda oldukça şanslısınız. İş yaşamındaki balık burçları için terfi, iş değişikliği ya da pozisyon değişikliği söz konusu olabilir.