Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

 

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bu ay yaşamış olduğunuz ruhsal deneyimler hayata ve etrafınızda olup bitene farklı bir gözle bakmanıza neden olacak. İlişkileriniz ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Koç burçları bu hafta toparlanmalı ve daha pozitif olmayı denemelisiniz. Ailenize ve arkadaşlarınıza biraz daha özenli davranmalısınız. Başkalarının duygu ve düşüncelerine önem verdiğiniz bir dönem yaşıyorsunuz. Hafta ortasında önceden sorun yaşadığınız biriyle ilişkinizi düzeltebilirsiniz. Biraz daha rahat olmalısınız. Gergin olmadığınız sürece işler istediğiniz gibi olacak. Haftanın sonuna doğru eğitim hayatınız ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Hızlı bir hafta sonu geçirebilirsiniz. 

 

 

Boğa Burcu Günlük Yorumu

 

Maddi konularda biraz daha rahatlatabilir ve etrafınızdaki kişilere yardım etmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile yapacağınız planlardan dolayı hayal kırıklıkları yaşamamış mümkün. Her şey istediğiniz gibi gitmediğinden huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Herhangi bir borç veya ortak bir para yatırımı ile ilgili bir konu gündeme gelebilir. Hafta ortasından itibaren sorunlarınıza yeni çözümler getirebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerinizde denge sorunu yaşayabilir ve daha çok günlük işleriniz ile uğraşmayı tercih edebilirsiniz. Haftasonuna doğru yakın çevrenizde duygusal olaylar yaşanabilir. Siz gerginliklerden uzak durmaya çalışın. İş hayatınızda yaşadığınız sorunları özel hayatınıza karıştırmamaya özen gösterin.  

 

İkizler Burcu Günlük Yorumu

 

Bu hafta birçok şeye daha fazla zaman ayırdığınız bir hafta olabilir. Aşk, eğlence, hobiler gibi konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yaşamış olduğunuz sıkıntıların üstesinden gelmek için önünüze fırsatlar çıkacaktır. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınız ile ilgili bazı sorunlar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ay tutulmasının etkisiyle özel hayatınız ile ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Nişan, evlilik, ayrılık, yeni bir aşk gibi hızlı bir süreç yaşayabilirsiniz. Çevrenizde hiç beklemediğiniz insanların tepkileriyle karşılaşabilirsiniz. Haftanın sonlarına doğru maddi konular yüzünüzü güldürebilir. Arkadaşlarınızla tartışma ortamına girmekten mutlaka sakınmalısınız. 

[PAGE]

 

 

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

 

Bu hafta ailenize daha çok zaman ayırma fırsatı bulabilir ve daha çok dinlenmeyi tercih edebilirsiniz. İlişkilerinizi, arkadaşlıklarınızı ve birlikteliklerinizi gözden geçirmeye başlayabilirsiniz. Yengeç ve yükseleni yengeç planlar hafta ortalarına doğru dışarıdaki ortamlarda daha dikkatli olmaya çalışmalısınız. Bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilir ve bir anda beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. 

Cuma gününe doğru sağlık konuları ile ilgili hızlı sonuçlar yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş başvurusu, yeni bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız şeyleri çevrenizin desteği ile gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Gelecek planlarınız ile ilgili de arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Hafta sonu mutlaka birebir tartışmalardan uzak durmalısınız. 

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

 

İletişim ile ilgili sorunlarınızı çözmeye ve sevdiklerinizle daha etkili bir bağ kurmaya çalışacaksınız. Bu hafta ilişkileriniz için oldukça önemli bir hafta olacak. İletişimlerinizi daha etkili kullanmaya çalışmalısınız. Aslan burçları maddi konularla ilgili kandırılma ihtimaliniz olabilir mutlaka dikkatli olmalısınız. Hafta ortasından itibaren parçalı ay tutulması aşk hayatınızda kıpraşmalara neden olabilir. Tanışacağınız yeni bir insanla ilgili hızlı kararlar verebilirsiniz. Bu dönem eğitim çalışmalarınızı hızlandırabilir ve yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yeni alacağınız bir bilgi iş hayatınızda işinize oldukça yarayacak. Hafta sonunuzu daha sakin ve gerginlikten uzak geçirmeye çalışın. 

 

Başak Burcu Günlük Yorumu

 

Haftaya maddi konularınıza daha odaklı başlayabilirsiniz. Başak burçları ve yükseleni başak olanlar bu hafta daha çok ön planda olduğunuz bir hafta olacak. İş hayatınızda daha verimli bir sürece giriyorsunuz. Özellikle sıkıntı yaşadığınız alanlarda sorunlarınızı birebir çözmek için çok ideal bir dönemdesiniz. Cuma gününe doğru ailevi konularla ilgili duygusal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle yerleşik yeri gibi aile üyelerinin hayatları ile ilgili konular gündeme gelecektir. Ailevi meseleleri çok uzatmamaya ve gerektiğinde özen dilemeye çalışın. Hafta sonu mutlaka sinirlerinize hakim olmalı ve enerjinizi mantıklı işlere doğru yönlendirmelisiniz. 

 

[PAGE]

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bu hafta duygusal etkilerle karşılaşmanız mümkün. Özellikle burcu terazi ve yükseleni terazi olanlar yarım kalmışlıkları tamamlama vakti olabilir sizin için. Bu özel hayatınız veya iş hayatınız ile ilgili olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili de yarım kalmış bir durumun üzerine daha çok düşebilirsiniz. Bu hafta kariyeriniz ile ilgili önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Günlük hayatınızda çok fazla sıkışmanız ve zamanı kullanamamanız daha çok gerilmenize neden olabilir. Alacağınız bazı haberlerde gerginliğinizi arttırabilir. Bu durumun özel hayatınıza yansımasına izin vermemelisiniz. Cuma günü yaşanacak olan parçalı ay tutulmasından kaynaklanan hızlı olayların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Beraber çalıştığınız kişilerle tartışmamaya ve sorun yaşamamaya özen göstermelisiniz. 

 

 

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bu dönem bazı konularda geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili önemli görüşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle gergin yapınız nedeniyle sevdiğiniz insanlarla sorun yaşamanız mümkün. Bu dönem yeni bir ilişki yaşamaktan çekinmelisiniz. Sizin için uygun bir zamanda değilsiniz. Cuma gününe doğru elinize bir miktar para geçebilir. Gözden çıkardığınız bir ödeme elinize ulaşabilir veya kredi başvurusunda bulunmuşsanız olumlu sonuç alabilirsiniz. Maddi anlamda fazla para harcamaktan kesinlikle uzak durmalısınız. İş hayatınızda yaşadığınız gerginlikleri hafta sonunuza yansıtmamaya çalışın. 

 

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevdiğiniz insanlarla geçmişte kalan fakat aşamadığınız sorunlarınızı tekrar konuşmak isteyebilirsiniz. Bu konuları konuşmanız sizin için daha yararlı olacaktır. Arkadaşlarınız ile daha sık bir araya gelmek istediğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Yay burçları sosyal çevreniz genişleyebilir ve yeni işbirliklerine girebilirsiniz. Bu dönem eskiye göre daha çok sosyalleşmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Cuma günü yaşanacak parçalı ay tutulması etkisiyle hızlı olaylar yaşayabilirsiniz. Sağlık konuları ile ilgili problem yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı bu konuda ekstra hassas olmanızda yarar var. Duygularınızı mutlaka kontrol altına almalı ve ani kararlar vermekten çekinmelisiniz. Hafta sonu ailenize daha çok zaman ayırmalı ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız. 

 

[PAGE]

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

İlişkilerinizi yeniden gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Yaşadığınız sorunları ertelememeli ve uygun zamanı kollamalısınız. Bu hafta iş hayatınızda uyumlu iş birlikleri yaşamak isteyebilirsiniz. Cuma günü oluşan parçalı ay tutulması nedeniyle bazı sırlar gün yüzüne çıkabilir beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu dönem mutlaka sağlığınıza ekstra bir hassasiyet göstermelisiniz. Yakın çevreniz tarafından hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hareketli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. 

 

 

Kova Burcu Günlük Yorumu

Bu hafta bozulan ilişkilerinizi yoluna koymak için önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Net kararlar alabilir ileriye yönelik ilişkileriniz kesinlik kazanabilir. İleriye yönelik planlar, eğitim, seyahat gibi konular sizin için ön plana geçebilir. Yeni tanıştığınız insanlarla iş birliklerine girebilirsiniz. Yay burcunda gerçekleşen ay tutulması nedeniyle arkadaş çevrenizde hızlı olaylar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan dolayı partnerinizle sorunlar yaşamaya başlayabilirsiniz. Yeni bir çevre edinebilir ve arkadaşlarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Bu tip değişiklere hazır olun. Hafta sonu riskli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla çekişmemeli ve harcamalarınız konusunda dikkatli davranmalısınız. 

 

Balık Burcu Günlük Yorumu

Eskiden yaşadığınız ailevi bir konu hafta ortasına doğru tekrar gün yüzüne çıkabilir bu sayede çözüme kavuşabilir. Eğer sıkıntı yaşadığınız ailevi bir mevzu varsa bu konularda biraz daha rahatlayabilirsiniz. İçinizde tuttuğunuz bazı konulardan patlayabilir ve aile büyükleriniz ile çatışma yaşayabilirsiniz. 

Balık ve yükseleni balık olanlar, kariyer ve iş hayatınızla ilgili önemli ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Bazı sorunlara karşı gardınızı almalı ve hazır olmalısınız. Yaşadığınız sorunları özel hayatınıza karıştırmamaya çalışın. Hafta sonu aile hayatınızda bir mücadele yaşamak zorunda kalabilirsiniz.