Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Son günlerde koç burçları çok yorgun. Onların enerjisi asla bitmez gibi geliyor; ancak yaşanan toplumsal sorunlar ile bireysel sorunları birleşince, artık koçlarda sessiz sakin bir ortamda nefes almak istiyor. İmkanı olan koç burçları için bir yerde sakin zaman geçirmesi bu hafta için önerdiklerimiz arasında. Aile ile ipleri koparmamaya özen gösterin.

 


 

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA


Her zaman akıllı davranan boğa burçları, son günlerde bir durgunluk içinde. Gökyüzü onlar için bir durağan dönemi işaret ediyor. İçlerinden hareket etmek de gelmiyor. Bu hafta için güzel bir durum! Çünkü hareketli olmanız, karar vermeniz için gökyüzü sizi desteklemiyor. Karar almadan önce biraz daha düşünmek, bu hafta kesin ve önemli kararlar vermemek sizin için önemli. Ayrıca herhangi bir anlaşma, satış, gayrimenkul alımı gibi durumlardan da uzak durmanız gerektiğini söyleyebiliriz.

 

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Ne öyle ne böyle diyen ikizler burcunda, bu hafta durum biraz farklı! Bu hafta sizin önemli kararlar alacağınız, ne istediğinizi bildiğiniz bir hafta olabilir. Sizin için eğitim hayatında önemli başlangıç ya da sonlar olabilir. Bitmeyen okullar bitecek, verilmeyen dersler verilecek! Eğer bunlar olmuyorsa, eğitim hayatınız ile alakalı farklı bir düşünceniz varsa onu hayata geçirmek için en doğru zaman. Karar verin ve uygulamaya koyun. Bu hafta aldığınız kararların arkasında duracağınız bir hafta olduğundan, önemli kararlarınız için desteklendiğinizi söyleyebiliriz. İkizler haftalık burç yorumu tamamen sizi pozitif etkileyecek. Bunları unutmayacağınız bir hafta geçirmenizi diliyoruz.

[PAGE]

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Duygusal yengeç burçlarını, bu hafta özel hayatlarında ki olumlu olaylar bekliyor. Evet, yine duygusal olacaksınız! Belki ağlayacaksınız! Ancak bu hafta sizi ağlatacak olan şey mutluluk olabilir. Sizin için güzel açılar olduğundan, aile hayatı – özel hayat gibi konularda bazı şeylerin farkına varacağınız bir hafta olduğunu söylemek mümkün. Keyif alacağınız bir hafta olacak. Sizin için artık kim iyi kim kötü karar verme zamanı. Bu hafta ise genel olarak yanınızda iyi olan insanlar ile zaman geçireceksiniz. Keyif alacağınız bir haftaya hazır olun.

 

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Siz duruşunuzdan ödün vermiyorsunuz; ancak aslan burçları için bu hafta kararsızlık haftası. Yani daha önce ettiğiniz sözlerden geri dönebilir, daha önce verdiğiniz sözlerden vazgeçebilirsiniz. Aslan burcu hafta burç yorumu için ne yazık ki olumsuz durumlar da gösteriyor. Bu hafta beklediğiniz haberler varsa gelmesinde aksaklık olabilir. Yaşanabilecek olumsuz durumlardan uzak durmak açısından size önerilen, önemli işlere girişmemek. Genel olarak olumsuz şeylerin yaşanması söz konusu olabileceğinden, bunu göz önünde bulundurup, direkt olarak siz de önemli karar vermeyin. Daha rahat ve günlük rutin işlerinize devam etmeniz öneriliyor.

 

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Son dönemde gergin olan başak burçları, bu hafta hiç değilse iş hayatları için rahat bir döneme giriyor. Başak burçlarının genel olarak stresli halleri son dönemde özel hayatlarında yanlış kararlar almalarına yol açmış olabilir. Ancak iş hayatlarında olumlu gelişmeler olması yad a olağan pozitifliğinde devam etmesi onları rahatlattı. Özel hayatınızda da bu hafta kesin kararlar almadan, ilişkiniz varsa devam etmesine özen göstererek en iyi şekilde günü tamamlamanız haftayı bitirmeniz söz konusu olacaktır.

[PAGE]

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Terazi burçları, son dönemde yoğun bir tempo içinde olabilir. Bu iş hayatı, aile hayatı olabilir. Karışık durumların olduğu günlerden geçtiniz. Bakıldığında bu hafta da karışık günlerin devam edeceği görülüyor. Aile hayatında karışık durumlar olan kişiler için daha ılımlı olmaları, otoriteler ile savaşmamaya özen göstermeleri gerektiğini söyleyebiliriz. Kendinizi daha iyi hissetmeniz açısından önerilen tamamen bu alanda sorunsuz bir şekilde hareket etmenizi sağlayacak olan ebeveynlerden yorum almanızı öneriyoruz.

 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Akrepleri özel hayatlarında sürprizler bekliyoruz. Güzel günleri artık hak etmiş olan akrep burçları, partnerlerinden güzel sürprizler görebilir. Aile hayatında bir süredir sıkıntı olan Akrep burçları sorunları gidermeyi başarıyor. Bu hafta onlar için son derece güzel bir hafta. Partneri olmayanlar için ise bir süre daha aşkı bekleyeceklerini söyleyebiliriz. Bu dönemde gelen sevgili partner için de geçici olma ihtimalleri yüksek. Tamamen kalbine göre hareket etmeyi seven Akrep burçları, bu hafta da öyle yapacak.

 

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Yay burçlarının eğlenceli hayatı bir süredir durdu. İş hayatına yönelen yay burçları, aynı şekilde kendilerini iş hayatı ile mutlu etmeyi de başarır. Keyifli, eğlenceli zamanlar yerine başarılarınızı kutlayacağınız bir hafta olabilir. Sadece sizin değil, evli olanların eşleri ya da çocukları için de başarı kutlama haftası gibi gözüküyor. Her şeyin son derece olumlu olması için epeydir uğraşan yay burçları, bu hafta partnerleri ile de arayı sıkı tutuyor. Hem keyifli hem de mutlu bir iş hayatı aile hayatı için Yay burçlarına bu hafta mutluluklar diliyoruz.

[PAGE]

 

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

İş olmadan olmaz diyen oğlak burçları 2020 yılının en şanslı burcu. Baktığımızda oğlak burçlarının tam anlamıyla keyif alacağı bir hafta olacak. Onlar için iş önemliydi ve emeklerinin de karşılığını aldıkları bir hafta olacak. Hem eğleniyor hem de iş hayatınızda başarıdan başarıya koşuyorsunuz. Bu yıl bitmeden pek çok oğlak burcu iş hayatında yerini garanti etmeyi de başaracak. Oğlak burçları çalışmayı çok seviyor olduğundan, genel olarak çok çalışmak ve çok kazanmak üzerine bir hayat kurulu. Sizi memnun edecek bir hafta olduğunu buradan da anlayabilirsiniz. Çünkü hem keyif alacaksınız hem de başarılarınız ile herkesin de gururlanacağı bir hafta olacak. Eğer bu şekilde bir gelişme olmuyorsa, merak etmeyin sizin için de başarı çok yakın. Sadece doğru zamanda doğru adımlar atmalısınız. Bu hafta yeni girişimler için de uygun bir hafta olacak. Oğlak burcu haftalık burç yorumu için para akışı da aktif denebilir.

 

 

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Kova burçlarında durgunluk hakim. Bu hafta durgun olmanın yanı sıra sizin için aile hayatında da beklenmedik gelişmeler ile o durgunluk bozulabilir diyebiliriz. İş hayatı ya da kendi özel hayatınız durgun olabilir. Ancak uzaktan da olsa alacağınız haberler ile şaşırmanız da söz konusu olabilir. Bunun için direkt olarak akıllara gelen para durumları da aynı şekilde şaşırtıcı olabilecek. Gelmez dediğiniz paralar gelebilir, gitmez dediğiniz paralar gidebilir! Bunun için mutlaka kova burçları da olabildiğince dikkatli olmalı! Durgun olduğunu düşündüğünüz bir hafta da beklemediğiniz olaylar da olabilir.

 

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 26 HAZİRAN 2020 CUMA

Balık burçlarını aile hayatında güzel gelişmeler bekliyor. Hem para gelebilir hem de ailede başarı mutlulukları yaşanabilir. Var olan sıkıntılarını geçen hata atmayan balık burçları, bu hafta mutlaka bu sıkıntılardan kurtulduğunu görecek. Artık sizin için ferahlama dönemi. Bir süredir sağlık sorunları ile de yüzleşiyor olabilirsiniz. Dermansız bir derdin olmayacağı haftadasınız! Bunun için üzülmeye gerek yok. Haftalık burç yorumu balıklar için güzel şeylere işaret ediyor.