Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Hem aile hem de yaşam alanlarınızda en yeni başlangıçların olacağı bir döneme giriyorsunuz. Özellikle Salı günü ideallerin ve hayallerin temsilcisi olan Neptün bilinçaltınızda geri harekete başlayacak, sizi farklı konulara çekecektir. Koç ve yükselen koç burçları olarak sürekli gördüğünüz rüyalara farklı anlamlar yüklemeyi düşünebilirsiniz. İnançlarınız yüzünden yaşadığınız hayal kırıklıklarını bir kenara bırakmalısınız. Özellikle Pazar günü yönetici gezegeniniz olan Mars’ın burcunuza geçmesiyle birlikte yeni dünya düzenine daha kolay ayak uydurabilir hale geleceksiniz. Bunu değerlendirerek hedeflerinize doğru ilerlemeye ve olumlu düşünmeye başlayın. İçine girdiğiniz süreç mevcut düzeninizi şekillendirmeniz için iyi bir fırsat olup bunu değerlendirmeniz amacıyla size yaklaşık altı aylık bir süre tanıyacaktır. 

 


 

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba


İçine girdiğiniz haftada kardeşiniz ya da yakın akrabanızla birlikte yeni kararlar alabilir ve bunun sonucunda hayatınızı tekrar gözden geçirip kurgulayabilirsiniz. Özellikle Ay’ın Salı günü aslan burcuna geçmesi sayesinde ev yaşamınızda uzun zamandan bu yana yapmak istediğiniz değişimleri artık yapabilirsiniz. Haftanın geriye kalan ikinci bölümünde ise dostluklarınız kuvvetlenecek ve kendinizi yeni grupların içerisinde bulacaksınız. Varsa çocuğunuz için vakit ayırıp onunla eğlenceli vakit geçireceğiniz bir tatil planlayabilirsiniz. Bununla birlikte yeni hobiler edinebilir, komisyon ve buna benzer işlerden gelir elde etmeyi düşünebilirsiniz. İş hayatınızda ortaya çıkabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olmanızda yarar vardır.

 

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Kariyer hayatınız için Salı günü hareketliliğin yaşanacağı gündür. O günde ikizler burcu sanki kariyeri için yeni planların içerisine girecektir. Özellikle bu dönemde yaşamınızda neleri değiştirmek istediğinizi listeleyerek bunları daha iyi fark edebilir, ilerleyen süreçte tek tek bunları değiştirebilirsiniz. Böylece boşa zaman harcamamış olacaksınız. Hiç ummadığınız anda yeni toplulukların içerisine dahil olacaksınız. Yeni bir ürün ya da konu tanıtımı için bu dönemde elinize güzel fırsatlar geçecektir. Ancak adım atmak için Temmuz’u bekleyebilirsiniz. 

[PAGE]

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Yükselen yengeç ve yengeç burçları köklü değişimlerden en çok etkilenen burç olarak bilinir. Hem aile hayatınızdaki değişmeler hem de ikili ilişkilerinizdeki üstlendiğiniz rollere yaz boyunca adapte olacaksınız. Bunun için ilk adımı bu hafta içerisinde atabilirsiniz. Özellikle Salı gününden sonra yurtdışı ilişkilerinizde uzun süreden beri netleşmeyen konular artık netlik kazanacaktır. Bu süreçte gidenler gidecek ve kalanlar sizinle yoluna devam edecektir. Bu süreçte iş hayatınızda yeni kazanç kapıları ya da yeni teklifler alabilirsiniz. Eğer varsa arabanızı yenilemek için en uygun döneme giriyorsunuz. Ayrıca bu dönemde ilginizi çekecek olan bir konu ile ilgili eğitim almayı planlayabilirsiniz. 

 

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Yükselen aslan ve aslan burçları ikili ilişkilerinde güneş gibi parlayacakları bir döneme girmektedir. Özgüveninizi doğru şekilde kullanarak hem sevdiklerini hem de kendinizi mutlu edebilirsiniz. Akademik, hukuksal ve yurtdışı konular ile ilgili hızlı olacağınız bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Bu süreçte yeni bir ülkede hayat kurmak için çaba sarf edebilir, bunu hayata geçirmek için yeni yıla kadar gel git yaşayabilirsiniz. Yapacağınız hafta sonu seyahatinde yaşamınızı daha heyecanlı hale getirecek biri ile tanışabilirsiniz. Güzel günler sizi bekliyor. 

 

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Yeni hafta içerisinde ikili ilişkilerinizde kendinizi aldatılmış ve kandırılmış hissedebilirsiniz. İş yaşamınızda size destek ve güven veren insanların net olmayan davranışları sizi rahatsız edecektir. Bunun yüzünden ortak projelerinizde gereğinden fazla para harcayabilirsiniz. Birdenbire çıkan ödemeler canınızı sıksa da cesaretinizi eksiltmeden, mantığınız ve aklınızla her zorluğun üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız. Özellikle bu dönemde yeni başlangıçlar yapacak ve özgüveniniz artacaktır. Bu nedenle umutsuzluğa kapılmamalısınız. Dürüst ve gerçekçi yaklaşımla devam ettiğinizde tüm sorunları atlatabilirsiniz. 

[PAGE]

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Yükselen terazi ve terazi burçları olarak hayatınızda köklü değişimler meydana gelecektir. Yeni iş kurma, evlenme, miras, boşanma, anne baba ile ilişkiler, yatırımlar ve buna benzer alanlarda önünüze birbirinden yeni fırsatlar çıkacaktır. Bunlar arasından seçim yaparken hep saki kalmalı ve akılcı düşünerek geleceğinize yön vermelisiniz. Duygusal davranmak sizi tersine sürükleyecektir. Bu süreçte sakinliğinizi korumalı ve fevri davranmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde hukuksal sürecin başlayacağı bir dönemin içine girebilirsiniz. 

 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Akrep burçları bu hafta hayatınızda yepyeni bir sürece merhaba diyeceksiniz. İki yıl önce emek verdiğiniz konular şimdi meyvesini vermeye başlayacaktır. Bu süreçte içinizden her şeyden ve herkesten uzaklaşma düşüncesi geçebilir. Özellikle Covid 19 yüzünden oluşan belirsizliklere sonbahar dönemine kadar sabretmeniz gerekecektir. İçinde bulunduğunuz dönemde iş arkadaşlarınızın kalbini kırmamaya dikkat etmeli, yakın çevrenizdeki insanlardan tartışmaktan uzak durmalısınız. Sağlık açısından ise baş ağrısı, migren, üst solunum yolu enfeksiyonları gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte beklenmedik göz bozuklukları da meydana gelebilir. 

 

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Güneş tutulması sebebiyle hem aile hem de iş hayatınızda köklü değişiklikler meydana gelecektir. İki yıldan bu yana verdiğiniz çabaların sonucuna yavaş yavaş şahit olabilirsiniz. Her ne kadar olayların yaşanma hızı ağır olsa da bunların geçici olduğunu unutmamanız gerekir. Özellikle temmuz ayından sonra süreç birden hızlanmaya başlayacaktır. Bu dönemde bekar olan yay burçları evlilik kararı alacaktır. Aynı zamanda annenizle daha fazla ilgilenmeniz gereken bir dönemin içerisine girebilirsiniz. Sizi bol mücadeleli, enerjili ve kıskançlık dolu bir aşk hayatı karşılayacaktır. Yaz aylarında spor yapmaya ağırlık verebilir, çocuk yapmayı planlayabilirsiniz. 

[PAGE]

 

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Yükselen oğlan ve oğlak burçları güneş tutulması sebebiyle ikili ilişkilerinizde yeni sayfa açmasına sebep olacaktır. Bu durum ilişkilerinizde sürenin sonuna geldiğinizi ve artık bitmesi gerektiğini ifade etmektedir. İçinde olduğunuz dönemde yeni ortaklıklar kurmaya adım atabilirsiniz. Özellikle bu süreçte düşüncelerinizle sezgileriniz arasındaki fark giderecek açılacaktır. Bu nedenle son derece dikkatli davranmanız gerekecektir. Kardeşinizle ilgili şikayetleryaşayabilirsiniz. Aynı zamanda unutkanlıktan şikayet edebilir, yeni gayrimenkul ya da araba almaktan kaçınabilirsiniz. Özel hayatınız ve iş hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Ayrıca ev yaşamınızda zıtlıklar ve tartışmalar yaşayabilirsiniz. Tamirat ve taşınma işleriniz varsa bunun için önümüzdeki ay ortalarını bekleyebilirsiniz. 

 

 

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Yükselen kova ve kova burçları bu haftayla birlikte daha hareketli bir döneme giriş yapacaktır. Önümüzdeki altı ay boyunca seyahati bol olan ve hareketli bir dönem geçireceksiniz. Senenin ikinci yarısına geldiğinizde kavga ve tartışma gibi durumlar yaşamaktan kaçınmalısınız. Özellikle karayolunda yolculuk yapacağınızda dikkatli davranmanızda yarar vardır. Bu hafta partneriniz ilişkinizde sizden destek bekleyecektir. Bunun için onu davranışlarından dolayı takdir etmeli, mutlu olması için sosyal ortamlarda her zaman desteklemelisiniz. Bu durum aksayan konularınızın üstesinden gelmenize ve yarım işlerinizi tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Salı gününden sonra maddi gelirinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Özellikle sanatla ilgili konulardan gelir elde edebilmek için şansınızın fazla olduğu bir süreçtesiniz. 

 

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 24 HAZİRAN 2020 Çarşamba

Yükselen balık ve balık burçları sezgilerinin son derece kuvvetli olduğu bir dönemin içerisine girecektir. Bu dönemde sinematografik güzelliğiniz çok sayıda insanın ilgisini çekecektir. Sahip olduğunuz oyunculuk yeteneğini performans sanatları için kullanabilirsiniz. Özel hayatınızda hayal kırıklıkları yaşamamak için insanların gerçek yüzlerini görmeyi deneyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru maddi gelirinizde kayıplar meydana gelebilir. Bu süreçte gelir kaybı ve ani masraflar sürekli yaşadığınız bir durum haline dönüşebilir. Ayrıca sıvı tüketiminize de özen göstermelisiniz.