Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Bu hafta yatırım ile ilgili konulara odaklanacak Koç burçlarıbirikimlerini değerlendirmek için fırsat arayacaklardır. Aileniz ile birlikte yeni bir iş kurmayı planlayabilir ya da mevcut işiniz ile ilgili bazı yenilikler yapmayı düşünebilirsiniz. Bu süreçte sizin için zaman kaybına sebep olan ve sizi oyalayan fikirler varsa bunları bir kenara bırakabilir, daha gerçekçi olan konularla alakalı fikirler ortaya atabilirsiniz. Yeni hafta içerisinde sosyal hayatınız aktif hale gelecektir ve böylece arkadaş çevrenizi daha da genişletebilirsiniz. 21 Haziran sonrası süreç daha hareketli olduğundan bu durumun etkisi Koç burcunda fazlasıyla görülecektir.

 


 

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI


Yeni haftada aşk hayatınızda eksik gördüğünüz noktalar varsa bunlara biraz daha eğilmelisiniz. Böylece sizin için zor görünen durumlar giderek olumsuz etkisini kaybedecektir. Eğer çok çalışmaktan şikayetçiyseniz ve bir türlü ilerleyemediğinizi düşünüyorsanız sadece kendinize ait olan işleri yapmaya odaklanmalısınız. Unutmayın ki çok çalışmak değil size ait işleri doğru ve zamanında yapmanız sizi başarıya götürecektir. Sağlık konusunda ise harekete geçmeniz gereken dönem tam olarak geldi. Kendinizi istediğiniz sağlıkta görmek için bir an önce çalışmalara başlayabilirsiniz. Yükseleninizin sizi olumlu etkilediği bir dönem içerisinde olduğunuzdan her konuda gözlerinizi dört açmalısınız. 

 

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

İçine girdiğiniz dönemde bütün olumsuzluklar peş peşe geliyor olabilir. Bunu tersini çevirmek adına kıyafetlerinizde ya da aksesuarlarınızda açık mavi tonuna yer verebilirsiniz. Eğer gerçekleşmesini istediğiniz hayaller için küçük küçükadımlar atmaya başlarsanız zaman içinde bunların hızlandığına şahit olabilirsiniz. Aile yaşantınızda alınacak olan kararlarda daha etkin olmanız gerekecektir. Para başta olmak üzere tüm konularda yönünüzü olumlu olaylara çevirmeniz sizi başarıya götürecektir. Ayrıca yaşlanmaktan korkmak yerine sağlıklı olmaya odaklanmanız ve dış güzellik destekleri alırken dikkatli olmanız tavsiye edilir. 

[PAGE]

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Aşk hayatınızda hissettiğiniz güvensizlik duygusu sağlam temeller üzerine atılmış olmayabilir. İşleri olduğu gibi kabullenmeniz endişelerinizden kurtulmanıza yardım edecektir. Çalışma hayatınızda ilerlemek istiyorsanız hedeflerinize ulaşmak için gerçek hayatta neler yaptığınıza göz atmalısınız. Attığınız adım istediğiniz sonuçlara ulaşmıyorsa yönünüzü olumlu tarafa çevirmenizde yarar vardır. Bu dönemde mutluluk ışıklar dört bir yanınızı sarmış durumdadır. Bunun için gözlerinizi daha iyi açmanız ve gerek gönül ilişkileri gerekse bereket konusunda çıkışa ulaşmak için çaba sarf etmeniz gerekmektedir. İstemediğiniz sonuçlardan uzak olmak için özeliniz ile ilgili çok fazla detay paylaşmamalısınız. 

 

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Yakın dönemde güzel haberler alacak olan Aslan burçları için peş peşe güzel durumlar yaşanacaktır. Özellikle olumlu kararlar almanız için en uygun dönem içerisindesiniz. İsteklerinizden vazgeçmeyerek ilerlemeniz sayesinde onlar gerçeğe dönüşecektir. Aşk hayatınızda kendinizi kandırarak bir yere varmayı düşünmek yerine gerçeklere odaklanmalısınız. İnsanları yargılamanız hem kendinizi hem de çevrenizdekileri üzmenize sebep olacaktır. Aile yaşantınızda ise çevrenizdekilerin sizi anlamadığını düşünüyor olabilirsiniz. Bu noktada herkesin birbirinin iyiliği istediğini unutmamanız gerekir. Sağlıkta ise kendinize zaman ayırmanız yararınıza olacaktır. 

Burçlar Nuray Sayari 23 Mart 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 23 Mart 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları – Astroloji

 

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Yakın zamanda güzel haberler alacak olan Başak burçlarıisteklerini gerçeğe dönüştürecekleri bir döneme girmektedir. Aşk hayatınızda sizi tedirgin eden durumlar yaşasanız da bu tedirginliğin sebebi endişeleriniz olabilir. İstemediğiniz duygular sizi yanıltacağından buna engel olmalısınız. Ailenizin ve çevrenizin özel hayatınıza saygı duyması gerektiğini unutmamanız gerekecektir. Sağlık konusunda ise yaşadığınız olumsuz durumlar kendi başınıza kulaktan dolma bilgilerle çözmek yerine bir uzmana danışmanızda yarar vardır. Bildiğiniz üzere sağlığınız ve hayatınız riske atamayacağınız kadar kıymetlidir. Bu haftaki uğurlu renginiz ördek başı yeşili olup kıyafetlerinizde bu renk parçalara yer verebilirsiniz. 

[PAGE]

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

İlişki ve his konusunda ketum olmamanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bunu tersine çevirmek adına ilişkinizin kahramanıyla baş başa vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bu süreçte aile bağlarınızı kuvvetlendirebilir, daha anlayışlı olarak her söyleneni ciddiye almayabilirsiniz. Sağlığınız konusunda gerekeni yaptığınız şu dönemde rahat davranabilirsiniz. İçine girdiğiniz dönem olumlu bildiklerinizin olumsuz olabileceği bir dönem olabilir. Hata yapmanın her insan için geçerli olduğunu unutmamalı ve her deneyimi kendiniz için avantaja dönüştürmelisiniz. Hatalarınızı kabul etmeniz gelecek süreçte daha fazla yeni şeyler öğrenmenizi sağlayacaktır. 

 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Size her hak veren ya da yakın duran kişiyi dost olarak kabul ederseniz bu durum size zarar verebilir. Bunun için haklı olduğunuzu bilmeniz yeterlidir. Eğer bir konuda onay almayı bekliyorsanız o konudan emin olmadığınızı düşünebilirsiniz. Bu nedenle cümleleri söylemeden önce bir kez daha düşünmenizde yarar vardır. Aşk hayatınızda biraz nefes almanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Rutinlerinizin dışına çıkarak hayatınıza canlılık katabilirsiniz. Küçük bir tatil yapmanız size fazlasıyla iyi gelecektir. Aile yaşantınızda küçük sorunlar yaşayacağınız şu dönemlerde olayı sizin abarttığınızı göreceksiniz. Sağlık açısından ise bedensel aktivitelerinizi arttırmanız yararınıza olacaktır. Bunun için düzenli yürüyüş yapmaya başlayabilirsiniz. 

 

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Hayatta hem doğruların hem de hataların olabileceğini asla unutmayın. Bu nedenle hatalarınıza deneyimleriniz olarak bakmalısınız. Parasal yönden çevrenizdeki insanların sizden daha iyi durumda olduğuna aldırış etmeyin. Maddi durumunuzu daha iyi hale getirmek adına bereketli durumlara odaklanabilirsiniz. Aşk yaşantınızda üçüncü kişilerin söylediklerinden biraz daha fazla etkilenebilirsiniz. Ancak başka birilerinin ilişkinize müdahale etmesine izin vermeyin. Hakkınızda konuşulanlara gereğinden fazla kafa yormamanız yararınıza olacaktır. Aile yaşantınızda ise birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunları çözmek için uzlaşma ve öfke kontrolü yöntemlerini deneyebilirsiniz. Sağlık konusunda ise kendinize daha fazla zaman ayırmanız yararınıza olacaktır. 

[PAGE]

 

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Oğlak burcu olarak yakın zamanda yeni tanışacağınız birinden güzel bir iş haberi alabilirsiniz. Bu haftada cesaretinizi toplamanız gereken bir dönemin içine giriyorsunuz. Yaşadığınız başarısızlıklara odaklanmak size bir şey katmayacağından bunun yerine kendinize güvenerek her zaman elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Eğer arkadaşlık ilişkilerinizde sıkıntı yaşadığınız durumlar varsa bu hafta sıkıntılarınızda iyileşmeler meydana gelebilir. Bu dönemde güvendiğiniz bir dostunuz verdiğiniz güvene layık şekilde davranacaktır. Sağlık konusunda ise önem vermediğiniz ayrıntılara biraz daha fazla zaman ayırabilir ve bunlar daha da büyümden tedbir alabilirsiniz. Aile yaşantınızda ise bu dönemde size çok yakın birinden biraz uzak kalabilirsiniz. 

 

 

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Kova burçları bu hafta kendilerini daha iyi hissedecekleri konulara odaklanacaklardır. Bu süreçte sizde strese ve endişeye yol açan, sizi bunaltan konulardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle kardeşlerinizin iş ya da eğitim hayatlarında ciddi gelişmeler meydana gelebilir. Eğer uzun zamandan beri ödeyemediğiniz bir borç varsa bu hafta içerisinde elinize geçecek para sayesinde bu borcunuzu ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda ev içinde yeni dekorasyon fikirleri arayışına girebilirsiniz. Küçük bir tatil ya da kaçamak yaparak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kafanızı bir şeylere takıp kendinizi hasta etmek yerine daha güzel durumlara odaklanabilirsiniz. 

 

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 23 HAZİRAN 2020 SALI

Hayal kırıklığı yaşadığınız bir durum varsa bu hafta içerisinde bununla ilgili olumlu bir gelişme meydana gelebilir. İş hayatınızda gösterdiğiniz başarı ve çaba patronlarınızın dikkatini çekecektir. Eğer evli değilseniz bu hafta evlilik fikrine biraz daha sıcak bakabilir ve partnerinizin bu konuya sizin kadar sıcak bakmadığını görebilirsiniz. Daha önce borç vermiş olduğunuz paralar varsa bunları geri alabilirsiniz. Balık burçları için genel olarak zor görünen hayat aslında çok daha kolaydır.