Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte Günlük Burç Yorumları…

 

Koç Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar (21 Mart 19 Ocak 2020 Pazar 20 Nisan)

Şu sıralar sorunların üstesinden gelmekten biraz zorlanıyor olabilirsiniz. Eğer daha düzenli ve daha temkinli çalışırsanız aklınıza daha ilginç daha yeni fikirler gelebilir. Bu sayede de sorunların üstesinden gelmek daha kolay bir hal alacaktır. Şu sıralar sosyal hayatınızın çok durgun olduğundan şikayetçisiniz. Bugün arkadaşlarınızla buluşmak, onlarla yeni aktivitelere katılmak için zaman bulacaksınız. Yaşadığınız bu hareketlenme sizin keyfinizi yerine getirecektir. Aşk hayatınızda ise bir durulma var fakat sizin içinizdeki aşka olan açlık bir türlü doymak bilmiyor. Bu durum sizin için bir yandan olumlu bir etki yaratırken diğer yandan  olumsuz etki yaratabilir. 

 

Boğa Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar (21 Nisan / 21 Mayıs)

Çok sevdiğiniz bir eşyanızı kaybedebilir veya dikkatsizliğiniz sonucunda çaldırsabilirsiniz. Bu nedenle değer verdiğiniz eşyalara karşı daha hassas ve dikkatli olmalısınız. Bununla birlikte gizli bir düşmanla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Gözünüzü dört açmalısınız. Kendinizi, ailenizi, sevdiklerinizi güven altında tutmak için elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza emin olmalısınız. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz içiniz ferah olsun. Hedeflerinize çok fazla uzak gözüküyorsunuz bu nedenle onları tekrar gözden geçirmeli ve küçük hedefler haline getirmelisiniz. İhtiyacınız olan belli bir miktar para var fakat bu parayı elde etmek için borç altına girmemelisiniz. 

 

İkizler Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar (22 Mayıs / 22 Haziran)

Durmadan ileriye doğru adım attınız fakat bu sefer geriye doğru gitmenin zamanı geldi. Bu süreci kabullenmek ve kolay atlatmak süreci yaşayan için çok önemlidir. Ve ne yapmanız gerektiğini çok iyi bilmeniz gerekir. Sakin kalmalı ve mantığınıza uyan hangisiyle onu yapmalısınız. Araştırmadan bazı işlere girişmek sizi telafisi olmayan şeylerin altına sokabilir. Zaten yeni işlere kalkışmak için uygun bir zamanda da değilsiniz. Daha önceden yapılması planlanan işlerin yapım çalışmaları başlayabilir ve bu da size artı bir sorumluluk yükleyebilir. Ya da geçmişten kalan işlerinizde daha fazla performans göstermeniz gerekebilir. 

 

[PAGE]

Yengeç Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar (23 Haziran / 22 Temmuz )

Bugünlerde çok karmaşık ve gürültü içerisinde ortamlarda yer almışsınız ve artık sakin, huzurlu bir ortam istiyorsunuz. Bu isteğiniz bugün gerçekleşecek ve dinleneceksiniz. Çözümlenmeyi bekleyen bazı sorunlarınız var fakat siz bu problemleri çözümlerken çok sinirli davranıyorsunuz. Daha sakin kalırsanız çözümler adeta sizi bulacaktır. Çalışma hayatınızda ise maaşlarınızın geç ödenmesi, zam yapılmaması gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Mesaileriniz de her zamankinden daha fazla olabilir. Siz bu sorunlara karşı daha anlayışlı davranmalısınız. Diğer çalışma arkadaşlarınız da sizden etkilenecek ve sakin olacaktır. Süreci iyi yönetmeniz sizi fark edilir kılacak. 

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Bugün sizin için çok da değişik bir gün olmayacaktır. Her zamanki işlerinizi yapacaksınız fakat sağlığınızı etkileyecek bazı koşullarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise iş arkadaşlarınızla ya da çalışanlarınızla ilgili bazı gündem değişimleri olabilir. Evinizde ya da iş yerinizde teknolojik aletlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ya da bir evcil hayvanınız varsa hasta olabilir. Onun bu hastalığı sizi çok üzecek ve duygusal olarak çok yıpratacak. Uzun zamandır kendinizi dinlemiyor ve vakit ayırmıyorsunuz. Bugün uygun zamanı bulacaksınız. Ertelememenizde yarar var. İç sesinizi dinlemeniz size doğru yolu kolay bir şekilde gösterecektir. 

 

Başak Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar

Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız ve hatasız bir şekilde tamamladığınızı düşündüğünüz bir konuyu tekrardan gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz şu aralar pek de iyi gitmiyor. Sorunlar ne ise tek tek ele almalı ve onlarla yüz yüze görüşme sağlayarak sorunları ortadan kaldırmayı denemelisiniz. Sağlığınızla ilgili bazı konular gündeminizi meşgul edebilir ve görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Sizin enerjinizi tamamen alan ve size negatif enerji veren insanları hayatınızdan uzaklaştırmalı ve onların yerine daha yeni kişiler ile tanışmalısınız. Şu sıralar ne isterseniz yapacak güçte ve enerjidesiniz. Beklenmeyen bir imaj değişikliği yapabilirsiniz. 

 

[PAGE]

Terazi Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar

Sıkı bir diyete girmeye karar verdiniz ve sefer çok kararlısınız. Diyetinizde fazla aşırılık meydana gelebilir. Fakat siz dengeyi sağlamayı bileceksiniz. Kesinlikle vazgeçmemelisiniz. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgili bazı gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yoksa da edinebilirsiniz ya da evcil hayvanınızın yavruları olabilir. Sorumluluklarınız şu sıralar biraz artış gösterebilir fakat siz bu durumdan şikayetçi olmayacaksınız çünkü size artı bir özgüven sağlayacak. Sakin olmalı ve kendinizi dengede tutmalısınız. Ani çıkışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. Görüşmeler, seyahatlar, kararlar konusunda hızlı düşünüp karar vermeniz gerekebilir. Böyle durumlarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar

Bu hafta özellikle kariyer konusunda çok büyük gelişmeler ile karşılaşacaksınız. Yeni bir iş bulma konusundaki çabalarınız sonuç verecek. Özellikle önümüzdeki hafta iş başvurularınız kabul edilebilir veya hali hazırda bir işte çalışıyorsanız emeklerinizin karşılığı olarak rütbe atlayabilirsiniz. İş konusunda birçok olumlu olgular ile karşı karşıya kalsanız bile aşk hayatınızda inişli çıkışlı günler sizi bekliyor. Özellikle önümüzdeki haftayı atlatana kadar mevcut ilişkilerinizi sağlıklı tutmaya çalışın. Bu süreçte zorluklar ile karşı karşıya kalacaksınız fakat yine de üstesinden gelmelisiniz. Eğer ilişkileriniz ile ilgili bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsanız, hem aşk hem de kariyer yönünden sizi güzel bir dönem beklemektedir.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar

Para kazanma konusunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki zamanlarda para kazanma konusunda bizzat sizi ilgilendiren  yeni birtakım haberler ve gelişmeler öğreneceksiniz. Bu dönemden çıkarken kazanacağınız para vereceğiniz kararlara bağlıdır. Özellikle size ortaklık teklifi ile gelen kişilere güven konusunda çok dikkatli olmalısınız. Bu ister akrabanız ister yakın çevrenizden bir arkadaşınız olsun. Çünkü her zaman iş ilişkileri ile arkadaşlık veya akraba ilişkilerini ayrı bir şekilde yürütmek gerekir. Kuracağınız ortaklık konusunda samimiyeti iş dışına çıkarmalısınız. Fakat bu dönemde kendinizi para kazanmaya odaklayacağınız için aileniz ve arkadaş çevreniz ile olan ilişkilerinizde de kopukluk olmamasına özen göstermelisiniz.

[PAGE]

Oğlak Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar

Kova burcunuza yerleşen venüs, size özellikle tutkulu bir aşkın kapılarını aralayacak. Fakat bu dönemde karşınıza çıkacak kişiler ile kuracağınız ilişkiler konusunda çok temkinli davranmalısınız. Yeni tanıştığınız kişilere hoşgörülü ve duyarlı davrandığınız kadar da çok fazla sır vermemelisiniz. Çünkü önümüzdeki haftalarda bir kaç kişi ile tanışabilirsiniz. Bu yüzden ilişkilerinizi ilerletme konusunda çok fazla aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. Aşk ve ilişkiler konusundaki gelişmeleri sizin vereceğiniz kararlar etkileyecektir. Tüm bunların yanında aile ve akraba ilişkilerinizde vereceğiniz kararlar sizi yeni bir hayat düzenine geçirecektir.

 

Kova Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar

Geleneksel ailevi kuralların arasında sıkışıp kaldığınızı hissediyor olmalısınız. İşte bu yüzden önümüzdeki keyifli bir tatili hak ettiniz. Kafanızı tamamen boşaltacağınız ve sıkıntılarınızı bir süre de olsa bir kenara bırakacağınız kısa süreli bir tatile çıkıyorsunuz. Eğer uzaklara gidip kafa dinlemeyi düşünüyorsanız, çıktığınız bu tatilde yeni maceralara da atılmayı deneyebilirsiniz. Belki de hayatınızın bu tatil sizin hayatınızın aşkını bulacağınız bir tatil olabilir. Önümüzdeki hafta sonu gündelik hayatınızdaki olaylar sizi zorlu bir sürece sokabilir. Özellikle bu hafta sonunda depresif olmamaya ve sorunlar ile yüzleşmeye çalışmalısınız.

 

Balık Burcu Günlük Yorumu 19 Ocak 2020 Pazar

Önümüzdeki hafta sizi özellikle ilişkiler konusunda zorlu bir dönem bekliyor. Bu dönemde özellikle aile bağlarınızı kuvvetlendirmek adına akraba ziyaretleri düzenleyebilirsiniz. Ayrıca arkadaş çevrenizde meydana gelecek olan tüm gelişmeler de aile bağlarınız gibi arkadaşlık bağlarınızı da etkileyecektir. Fakat bu zorlu dönemden sorunsuz şekilde çıkmak için oldukça kritik kararlar vereceksiniz. Vereceğiniz tüm kararlar geleceğinizi şekillendirmeniz adına çok büyük bir etkiye sahiptir. Fakat tüm bu zorlukların yanında özellikle para konusunda sizi olumlu gelişmeler bekliyor. Yeni bir işe girebilir veya mevcut olarak çalıştığınız şirkette rütbe atlayabilirsiniz.