Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte Günlük Burç Yorumları…

 

Koç Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma (21 Mart 17 Ocak 2020 Cuma 20 Nisan)

Bugün sizin her şey yolunda gidecek. Sizin gününüz olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Hatta şanslı gününüzde bile sayılabilirsiniz. Son zamanlarda her şeye olumsuz olarak baksanız da bugün karşınıza çıkan fırsatlara gayet olumlu bakaccaksınız. Maddi olarak zorluk çekmemek istiyorsunuz fakat bunun için daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor olabilir. Aşk hayatınızda ise her şeyin bu kadar yolunda gittiğini söyleyemeyiz çünkü kendinizi adeta aşka kapatmışsınız. Yaptığınız hatalar yüzünden yaşadıklarınızın tamamen değiştiğini veya değişeceğini düşünüyorsunuz. Bununla birlikte çabalamaktan da bıkmış görünüyorsunuz. Artık biraz kendi kendinize kalmak ve kararları böyle vermek istiyor olabilirsiniz.

 

 

Boğa Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma (21 Nisan / 21 Mayıs)

Yaşadığınız bazı olayları gereğinden daha fazla büyütüyorsunuz ve sizde bunun farkındasınız. Ne olursa olsun en azından kendiniz için daha sakin davranmaya özen göstermelisiniz. Bu şekilde çevrenizde var olan ve çok sevdiğiniz kişileri kaybedebilirsiniz. Maddi olarak çok fazla harcama yapıyorsunuz ve ay sonunda çok zorluk çekiyorsunuz. Hatta arkadaş ortamında bile en fazla hesabı siz ödüyorsunuz. Fark etmiyor olsanız bile kendinizi frenlemelisiniz. Maddi olarak biraz daha tutarlı davranırsanız her şeyin daha kolay yoluna girdiğine tanıklık edebilirsiniz. Sonuçta siz de bu parayı çalışarak ve emek vererek kazanıyorsunuz.

 

İkizler Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma (22 Mayıs / 22 Haziran)

İşyerinizde çok yoğun ve yorgun bir dönem geçirdiğinizi söyleyebiliriz. N e kadar çabalarsanız çabalayın işler tam da sizin istediğiniz şekilde ilerlemiyor ve bu da yetmezmiş gibi önünüze sürekli sorunlar çıkıyor. Bunun tüm sebebi içinizde bulunan gerginlik olabilir. İçinizde bulunan tüm kötü hislerden arınmak ve işinize böyle yaklaşmak size büyük fayda sağlayacaktır. Bir de böyle deneyin bakın her şey nasıl yoluna girecek. Aşk hayatınızda da yine sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunuz. Partnerinizle olan bağınız koptu kopacak ve o bu durumu neredeyse hiç umursamıyor. Kendinizi bu aşamada kaybetmemelisiniz.

[PAGE]

Yengeç Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma (23 Haziran / 22 Temmuz )

Sizin için sıkıntı ve stres dolu bir gün başlıyor diyebiliriz çünkü kafanızda sürekli olarak her şeyin en olumsuzunu düşünüyorsunuz. Bu olumsuz düşüncelerden hemen kaçarak uzaklaşmalısınız. Zihninizi boşaltın ya da başka şeylerle ilgilenin. Yoksa günün ilk saatlerinde sizi etkisi altına alan u düşünceler ilerleyen zamanlarda da sizi etkileyecek. Aşkın sizin için ne ifade ettiğini öncelikle kendiniz tanımlamalı ve daha sonra isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Bu sizi yanlış bir tercih yapmaktan kurtaracaktır. Çalışma hayatınızda biraz zorlansanız da sevdiğiniz işi yapmak size oldukça büyük bir keyif ve mutluluk veriyor.

 

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma (23 Temmuz / 22 Ağustos )

Sizin için çok güzel haberler kapıda bekliyor diyebiliriz. Çünkü aşk ve iş hayatınızda yenilikler olabilir ve bu durum sizi oldukça heyecanlandırabilir. Aşk hayatınızda olan hareketlilik sizi ne kadar yorsa da siz bu tatlı yorgunluğu çok seviyorsunuz. Fakat partneriniz sizden bir adım bekliyor olabilir ve ilk adımı sizin atmanız onu oldukça mutlu edecektir. İş hayatınızda ise birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla tamamen çok başka şeyler düşünüyorsunuz. Fakat üzülmeyin çünkü hepsi sizin yaptığınız projelerin daha mantıklı olduğunu söyleyecek ve bu sayede sizin için her şey yoluna girecektir.

 

 

Başak Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma

Şu sıralar çevrenizdekiler hep adınızı başarı cümleleri içerisinde kullanıyor. Yaptığınız şeylerle çevrenizde çok dikkat çekiyor ve herkes tarafından övgü alıyorsunuz. Haliyle bu da size müthiş bir motivasyon sağlıyor. Fakat başlattığınız şeyleri yarıda bırakmak yerine onları da tamamlamayı tercih etmelisiniz. Aksi takdirde yapılan övgüler yerini olumsuz düşüncelere bırakabilir. Yaptığınız şeyleri şans eseri değil kendinizden emin olarak ve çok çalışarak yapıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise tamamen bir değişiklik yapamanız da fayda var. Yeni kişilerle tanışmak size iyi gelecektir. Maddi konularda ise ailenize güvendiğiniz için fazla harcama yapıyorsunuz.

 

 

[PAGE]

Terazi Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma

Bugün sizin için oldukça enerji dolu bir gün olduğunu söyleyebiliriz. Günün ilk saatlerinden itibaren kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve enerjinizi atmak için bir uğraş arayacaksınız. Kafanızda bir çok farklı fikir bulunuyor ve bu fikirleri çevrenizdeki kişiler ile paylaştığınızda sizin ne kadar zeki bir insan olduğunuzu söylüyorlar. Bu sayede de onları çok fazla şaşırtıyorsunuz.  Maddi olarak bugün sonu gelmeyen bir harcama yapacağınızı söyleyebilir. Bu nedenle de kendinizi bugün çok şanslı hissedeceksiniz. Enerjinizi adeta alışveriş yaparak harcayacaksınız. Sanatsal bazı faaliyetlerde bulunmak istiyorsunuz. Bunun için vakit kaybetmemelisiniz.

 

 

Akrep Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma

Uzun bir süredir çalışma hayatınızda başarınıza başarı katıyorsunuz ve bu başarıların devamı bugünde gelecek. Bu hızlı yükseliş sizi çok fazla memnun ve mutlu ediyor. Bu şekilde disiplinli ve düzenli çalışmaya devam ederseniz daha çok başarı elde edeceksiniz. Aynı zamanda bu başarının size maddi olarak getirisi de çok büyük olacaktır. Maddi olarak şu sıralar kendinize neredeyse hiç harcama yapmıyorsunuz. Tüm harcamalarınız onların isteğine yönelik oluyor. Artık onları bir kenara bırakmalı ve kendiniz için de bir şeyler yapmalısınız. Çevrenize çok mutlu olarak gözükseniz de içinizde büyük fırtınalar kopuyor.

 

 

Yay Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma

Yaşadığınız olaylardan dolayı son zamanlarda biraz boşvermiş davranıyorsunuz. Bu boşvermişlik artık öyle bir hal almış ki bu ruh halinizden siz bile sıkılmışsınız. Bugün sizin için yeni bir gün ve kendinizi yeniliyebilmek, bu ruh halinden çıkmak için oldukça güzel bir gün. Bu günü değerlendirmek ise tamamen sizin elinizde. Kendinizde bu enerjiyi görmeniz çok önemli. İçinizdeki savaşı bitirin ve bir yerden içinde bulunduğunuz halden kurtulmayı amaçlayın. Her şey sizin için daha güzel bir hal alabilir. Eğer tereddütleriniz varsa bunlardan bir an önce kurtulun. Yürüdüğünüz yoldan şaşmayın.

 

[PAGE]

Oğlak Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma

Uzun bir süredir şanssız olduğunuzu düşünüyor olsanız da bugün sizin tamamen düşüncelerinizin değişeceğini söyleyebiliriz. Çünkü bugün adeta şans sizin için çalışıyor. Duygularınızı kısıtlamayın ve sonuna kadar yaşayın. Duygularını sizi nereye götürüyorsa onu takip edin. Çünkü sizin ne istediğinizi en iyi bilen onlardır. İşinizde çok iyi olduğunuzu ve bu işin kitabını bile yazacağınızı söyleyebiliriz. Doğru zamanda doğru neyse onu yapacağınızı herkese kabul ettirmiş durumdasınız. Bu nedenle de arkadaşlarınız ve sevdiğiniz kişiler sizi sürekli olarak yanında bulundurmak istiyorlar. Küçük hatalara çok fazla canınızı sıkıyorsunuz. Biraz akışına bırakmalı.

 

 

 

Kova Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma

Farkında olmasanız da sizi seven ya da sizin sevdiğiniz kişilere karşı şu sıralar oldukça ilgisiz davranıyorsunuz. Özellikle partneriniz bu durumdan fazla şikayetçi görünüyor. Sizin bu hareketniz onda güvensizlik izlenimi yaratmanıza neden olabiliyor. Her ne kadar bir şekilde gönlünü alabileceğinizi bilseniz de bu tür yaşanan olaylar karşı tarafta kalp kırıklarına neden olabilir. Çalışma hayatınızda ise hiçbir şeyden memnun kalmıyorsunuz ve yeni şeyleri hayata geçirmek istiyorsunuz. Hatta bunun için bir yer değişimi bile yapabilirsiniz. Maddiyata çok fazla önem vermeseniz de unutmamalısınız ki yaşamak için en önemli şeylerden biri.

 

 

Balık Burcu Günlük Yorumu 17 Ocak 2020 Cuma

Çevrenizdeki insanların ne söylediklerine karşı çok fazla takılıyorsunuz fakat her zaman olumlu şeyler düşünmüyor olabilirler. Onların düşüncelerine karşı kendinizi kapatmalı ve sizin ne istediğinizi sorgulamalısınız. Çünkü onlar hayatınızda hiçbir şekilde yer etmeyecek ve zamanla yavaş yavaş çıkacak insanlar. Çalışma hayatınızda da çok mutlu olduğunuzu söyleyemeyiz. İstediğiniz şeyler yolunda gitmiyor ve yaptığınız işte eskisi kadar eğlenmiyorsunuz. Aklınızdan geçen düşünce ise bir an önce bu işten kurtulmak ve yeni bir bulmak. Maddi olarak bir yatırımda bulunmak istiyorsunuz ve bu yatırım için tam zamanı olduğunu söyleyebiliriz.