Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

KOÇ BURCU

Koç burcu ve yükseleni koç olanlar hafta başından itibaren olumsuz düşüncelerinden dolayı zorlanabilirler. Yaşanan olayların ardındaki asıl sebepleri öğrenmek için büyük bir çaba gösteriyorsunuz. Fakat olayları abartmamalı ve komplo teorileri üretmemelisiniz. Yeni fırsatların ve yeni açılımların kapınıza geldiği bir dönemdesiniz. Özellikle maddi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Kazancınızı arttırmak ve ticari girişimlerde bulunmak istediğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Maddi konularda daha etkili hareket edebilir ve yeni eşyalar, yeni objeler satın almak isteyebilirsiniz. Alınganlığınızın yüksek olduğu bir hafta geçiriyorsunuz biraz fazla savunmacı olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru akrabalarınız ve ailenizle daha çok ilgilenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Öğrenmeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. 

 

 

BOĞA BURCU

Hafta başından itibaren planlarınızı yürütmeye koymak isteyebilirsiniz. Olaylara daha negatif yaklaştığınız bir hafta yaşıyorsunuz. Bozulan işlerinizi artık geride bırakmalısınız. Geçmişi bir kenara bırakmalı ve geleceği planlamaya başlamalısınız. Bu dönem önemli kararlarınızı devreye sokmak isteyebilirsiniz. Devreye koymak istediğiniz planlar hakkında güçlü bir iletişim haline girebilirsiniz. Yeniliklere hazır olun. Güzelliğinizi ön plana çıkarmak ve kendinizi yenilemek istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Estetik operasyonlar içinde uygun bir zaman dilimi içerisindesiniz. Özellikle hafta sonu size yakın olan insanlarla bir takım mücadeleler içerisine girebilirsiniz. Sizi sinirlendiren insanlara karşı tavırlarınızı biraz daha kontrol etmelisiniz. Para getirileriniz ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

 

 

İKİZLER BURCU

İstediğiniz sonuçları alabilmek için hırslı yapınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Parasal konularla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle arkadaş çevrenizde parasal alışverişlerde bulunduğunuz kişiler varsa daha çok sorun yaşayabilirsiniz. Bu hafta içinde yeni planlar yapabilir ve bu planların etkisi ile yepyeni bir döneme girebilirsiniz. Özel ilişkileriniz ile ilgili güzel sonuçlar almanız mümkün. Bu hafta planlamış olduğunuz büyük girişimler varsa bunları biraz daha ertelemeyi tercih etmelisiniz. Planlarınız üzerine yoğunlaşmayı tercih etmelisiniz. İkizler burçları eğer kötü alışkanlıklarınız varsa onlardan kurtulmak için ideal bir dönemdesiniz. İletişiminiz bu hafta biraz daha yavaşlayabilir ve kendinize biraz daha zaman ayırmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönem sırlar konusunda biraz daha ketum olmalısınız. 

[PAGE]

YENGEÇ BURCU

Bu hafta iş hayatınız ve ortaklık ilişkileriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle bazı konularda fikirlerinizin desteklenmediğini görebilir ve olumsuz tepkiler verebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yaşanan gelişmeler olayları hızlandırabilir ve çevreniz ile ilgili değişikliklere yol açabilir. Özellikle sosyal aktivitelerinizin artacağı bir sürece giriyorsunuz. Gelecek ile ilgili planlarınızı da hızlandırabilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz planlarla ilgili arkadaşlarınız ile mutlaka fikir alışverişleri yapmalısınız. Gireceğin ortamlarda yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevreni genişletmek için ideal bir süreçtesiniz. Hafta ortasından itibaren enerjinizi ailesel konulara kaydırabilirsiniz. Özellikle alınganlık yapmamaya biraz daha sağduyulu olmaya çalışmalısınız. Hafta sonu kendi köşenize çekilmek isteyebilir ve olayları geri planlan izlemek isteyebilirsiniz. 

 

ASLANBURCU

Bu hafta kendinizi iş hayatında ön plana atabilir ve daha çok göstermek isteyebilirsiniz. Aslan burçları sorumluluklarınız artabilir ve bu sorumlulukların üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Etrafınızdaki olumsuz bakış açılarının sizi aşağı çekmesine kesinlikle izin vermemelisiniz. Bu haftadan itibaren iş hayatınız ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir projeye başlayabilir ve önemli bir karar alabilirsiniz. Özellikle etrafınızdaki eğlenceli aktiviteler önemli kararlar almanızı zorlaştırabilir. Özellikle ailevi konularla ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Yaptığınız çalışmalar sayesinde herkesin takdirini kazanacağınız bir dönemdesiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmalı ve sağlığınıza da gereken hassasiyeti göstermelisiniz. Aileniz ve eviniz ile ilgili hassas kararlar almanız gerekebilir. 

 

BAŞAK BURCU

Bu haftadan itibaren riskli işlerden kaçınmalı ve daha garantili işler yapmalısınız. Olaylara karşı keskin tavrınızdan dolayı kendi işlerinize zarar verebilirsiniz. Özellikle özel hayatınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta özellikle şüphelerinizi daha kontrollü yaşamaya çalışmalısınız. İletişim sorunları yüzünden sorunlarınız büyüyebilir dikkatli olmalısınız. Hayatınız ile ilgili yeni kararlar almaya korkmayın ve biraz daha cesur olmaya çalışın. Çevrenizdeki kişiler almış olduğunuz kararları destekleyebilir ve yeni iş birlikleri yapabilirsiniz. Öğrenmekten ve öğretmekten keyif aldığınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni tanıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde biraz daha alıngan olabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan olaylara karşı daha ilgili olacaksınız. Özellikle hafta sonu yeni görüşmeler ve yeni konuşmalar yapabilirsiniz. 

[PAGE]

TERAZİBURCU

 

Bu hafta ailevi durumunuz ve para konuları önemli gündem konularınız olabilir. İlişkileriniz şüpheleriniz yüzünden çıkmaza girebilir. Olayları kurcalamamalı ve fazla derine girmemelisiniz. Özellikle aile hayatınızda huzuru sağlamakta zorlanabilirsiniz. Eşiniz iş hayatı ile ilgili sorunlar yaşayabilir. Maddi konularda güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bundan dolayı yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğer size borcu alan ve tahsil etmekte zorlandığınız bir para varsa bu para elinize geçebilir. Bu hafta parasal konularınızı ve gizemli olayları çözüme kavuşturabilirsiniz. Cinsel konulara biraz daha önem vermeye başladığınız ve gizemli olayların dikkatinizi çektiği bir dönemdesiniz. 

 

AKREP BURCU

Bu haftadan itibaren yakın çevrenizle ilişkilerinizde düzenlemeler yapma gereksinimi hissedebilirsiniz. Yeni fırsatlar ve yeni şanslar elde etmeniz mümkün olabilir. Özel ilişkileriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Nişan, evlilik, taşınma gibi konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda olan insanla iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. Olaylara karşı fazla duygusal kararlar vereceğiniz bir dönemdesiniz. Maddi konulara karşı eğiliminiz artabilir. Banka işleri, kredi, miras gibi konularla ilgili gelişmeler yaşamanız mümkün. Hafta sonu parasal harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmalısınız.

 

YAY BURCU

Bu hafta olumsuz düşüncelerden biraz daha uzak durmalısınız. Yay ve yükseleni yay olanlar riskli işlerden mutlaka kaçınmalısınız. Eğlenceye karşı eğilimli olmanız sizi planlarınızdan alıkoyabilir. Karşınıza iş hayatınız ile yeni fırsatlar çıkabilir yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Hayatınızın ritmi artabilir ve sağlığınız ile ilgili konulara da biraz daha eğilmelisiniz. Bu haftadan itibaren spor ve beslenme düzeniniz ile ilgili değişimler yaşamak isteyebilirsiniz. İş hayatı ile ilgili kalıcı kararlar alabilir ve sorumluluklarınız artabilir. Özellikle tatlı yiyeceklere olan düşkünlüğünüzü dizginlemeli ve kilo kontrolüne dikkat etmelisiniz. Aile hayatınız ile ilgili harcamalarınız artabilir. Partnerinizin hayatına göre kendi hayatınızı şekillendirebilirsiniz.

[PAGE]

OĞLAK BURCU

Aile hayatınızdaki gelişmeler sizi zorlayabilir ve hızlı tepkiler vermenize neden olabilir. Oğlak burçları çabuk tepkiler vermeye hazırsınız. Her zaman istediğiniz gibi davranamazsınız. Hareketlerinizi kontrol altına almalısınız. Fikirlerinizin desteklenmiyor oluşu sizi negatif düşüncelere itmesin. Bu haftadan itibaren aşk hayatınız ile ilgili alacağınız kararları devreye koyabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Bu dönem biraz daha eğlenmeye ihtiyacınız var. Hafta sonu eğlenceyle ilgili aktiviteleri ön plana alabilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmeye karar vermelisiniz.

 

KOVA BURCU

Yeni girişimleriniz ile ilgili aksilikler yaşayabilirsiniz. Ufak tefek aksilikleri çok fazla dert etmeyin. Hayatınızda yeni olasılıklar ve yeni tercihler gündeme gelebilir. İletişim ile ilgili bazı şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni ay ile birlikte ailevi konularla ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Emlak, alım ve satım işleri de gündeme gelebilir. Özellikle dekorasyon işleriyle ilgili konulara karşı ilginiz biraz daha artabilir. Bu konuyla ilgili harcamalarınız artabilir. Günlük yaşamla ilgili koşuşturmalarınız artabilir. Hafta sonu kavgalara açık olmalısınız. Bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. 

 

BALIK BURCU

Balık burçları özellikle maddi konularla ilgili fikirlerinizin desteklenmediğini görebilirsiniz. İletişiminizin kuvvetli olması bazı işlerinizi hızlandırabilir. Yeni girişimlere açık olun. Algınızın açıldığı yeni bir döneme giriyorsunuz. Öğrenmeye daha açık olacak ve daha hızlı öğreneceksiniz. Özellikle ailevi konularda iletişiminiz kuvvetli olabilir. Bu haftadan itibaren ilgiliniz yakın çevrenize doğru yönlendirebilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Balık burçlarısınavlarınızda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.