Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

KOÇ

Mutluluğunun da üzüntüsünün de bir arada olabileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle bir süreliğine uzaklaşarak üzülürken yakın çevrenizden alacağınız bazı haberlerle sevinebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinize göstermiş olduğunuz sevginizin içtenliğini yeteri kadar aktaramıyor olabilirsiniz. Bu duruma biran önce müdahale etmeniz gerekecektir.

Bugün yardımlaşma duygunuzun üst seviyelere çıkabileceği bir gün olabilir. Bir an için kapılacağınız bazı heveslerinizin geleceğinizi kalıcı şekilde etkileyebileceği detayını aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. İş hayatınızda sizden bazı beklentilerde bulunulabilir. İşinize tutuklu şekilde sarıldığınız sürece beklentilerin büyük çoğunluğunu karşılayabilecek yeteneğinizin olduğunu unutmayın.

 

BOĞA

Bugün her konuya karşı yaklaşımlarınız sorgulayıcı olabilir. Aklınıza takılacak her türlü soruyu hiç tereddüt etmeden soracaksınız. Ancak sorduğunuz soruların tutarlı olmasına özen göstermeniz gerekecektir. Güne hızlı bir başlangıç yapacak olsanız da günün ortasından itibaren düşüşleri fark edeceksinizdir.

İş hayatına yeni atılmış boğa burçları iş yerinde sabırları sınanabilir. Sabrınızı iyi kontrol ettiğiniz takdirde geleceğinizin önü açılacaktır. Geleceğe yönelik yapacağınız bazı planlar küçük çaplı olabilir. Kendinizi zorlayabileceğiniz ve başarıyı yakalayabilme şansınızın yüksek olacağı bu dönemleri iyi değerlendirmelisiniz. Hakim olduğunuz konularda bilginizden yararlanmak isteyen kişiler olacaktır. Bilginizi paylaşmak sizi mutlu etmesiyle birlikte gururlandıracaktır.

 

İKİZLER

Uysal yaklaşımlarınız ve davranışlarınız şu sıralar fazlasıyla dikkatleri üstünüze toplayacaktır. Etrafınızdaki kişilere sürekli fevri davranmasıyla bilinen ikizler burçları, bu tutumuyla gününe farklılık katacaktır. Kariyeriniz konusunda somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu isteğiniz üzerine gün içerisinde ara ara planlar yapma gereği duyabilirsiniz. Ancak planlarınızı oluştururken gerçekçi yaklaşımlarda bulunmanız daha başarılı olmanızda önemli rol oynayacaktır.

Aile içerisinde yakın zamanda kırılma, alınma gibi bir durumlar gündeme gelmişse bu durumların bugün onarılmaya başlayabileceği bir gün olabilir. Samimi olduğunuz arkadaşlarınızla eskisi kadar sık görüşmeleriniz olmadığına dair şikayetçi olabilirsiniz. Tam da bu konunun üstüne arkadaş/arkadaşlarınız sürpriz bir buluşma ayarlayabilir.

 

[PAGE]

YENGEÇ

Hayatınızın olduğundan daha farklı şekillere girmeye başladığını hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Ancak bu şekillenmeler pek istediğiniz gibi olmadığını da fark edebilirisiniz. Hiçbir şey için daha geç olmadığını ve istediğiniz gibi düzene sokabileceğinizin düşüncesi de size güç verecektir. Sizinle birlikte bir takım işlere girişme gibi planları olan birisi olabilir.

Yakın zamanda bu planları hakkında size teklifte bulunacaktır. Çevrenizde gerçekleşecek olaylara dikkatinizi yoğunlaştırmanız halinde kendi yaşantınızda ilgilenmeniz gereken konuları aksatabileceğinizi unutmayın. Bazı ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek adına kesenin ağzını açmanız gerekebilir. Bu yüzden maddi konulardaki titizliğinizi ortaya koymanız gerekecektir.

 

 

ASLAN

İş hayatınızda iş yerinizdeki memnuniyetinize zarar vermek isteyen bazı insanlar gündeme gelebilir. Güçlü yapınızı ortaya koymalı ve her türlü zorluğa göğüs germelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle bazı konular hakkında diyaloglara girebilir, bu konular üzerine derin tartışmalar sürdürebilirsiniz. Yalnızlık kaygısı bugün etrafınızı çevreleyebilir.

Özellikle sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızın geçici olduğu düşüncesi sürekli sizi yalnızlık kaygısına itecektir. Kimi zamanlar yalnız kalmanın da iyi yanları olduğunu düşünerek kendinizi teselli edebilirsiniz. Ancak bu düşünceniz kuruntudan başka hiçbir şey olmayacaktır. Aşk hayatınızda ise davranış ve düşüncelerinizi mantık çatısı altında sürdürmeniz halinde ilişkilerinizi daha iyi yerlere taşıma imkanı bulacaksınız.

 

 

BAŞAK

Bugünlerde ağırlıkla kendi isteklerinizi ve kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutuyor olabilirsiniz. Bu tutumunuz yardımlaşma duygunuza zarar verebileceği gibi aile içerisindeki ilişkilerinizi de etkileyebileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Kendinizce doğru olduğunu düşündüğünüz bazı düşüncelerinizin çevrenizdeki kişiler tarafından da onaylanacağı mantığından uzaklaşmalısınız. İş hayatınızda yüksek mertebe hedeflerinizin git gide zorlaştığını düşünebilirsiniz.

Bu düşünceyle kendinizi körleştireceğinizi unutmayın. Yenilikçi ve savaşçı düşünce şekliyle hareket ettiğiniz takdirde başarıyı yakalayacaksınız. Aşk hayatınızda duygularınızı yoğun bir şekilde hissedebileceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz. Yakın zamanda hayatınızda farklılık yaratacak bir takım girişimleriniz gündeme gelebilir.

[PAGE]

 

 

TERAZİ

Bazen kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ama bunun gelip geçici olduğunu unutmayın her insan kendini toparlamak için kendine zaman tanı sizde öyle yapın. Bu aralar her şey yolunda gidiyor muş gibi gözükse de siz yapacağınız hiçbir şeyden vazgeçmeyin. Hayatta her zaman kazanacaksınız diye bir kaide yok bazen kaybedebilirsiniz de her şeyi göze alarak davranın.

Aile büyüklerinizle yapmış olduğunuz bazı ufak tefek tartışmalar olabilir bu tartışmalar gayet normal. Ortamı sakinleştirmek istiyorsanız sizde alttan almanız gerekiyor. İçinizde var olan sıkıntılarınızı yakın hissettiğiniz kişilerle paylaşmayı deneyebilirsiniz. Geleceğinize güzel yatırımlar yapmaya çalışın maddi konuda ve manevi konuda her şeyin daha da iyi olacağını göreceksiniz.

 

AKREP

Kendinizi daralmış veya bunalmış hissedebilirsiniz bunu düzeltmenin en iyi yolu çok sevdiğiniz insanlarla daha da iyi bir iletişim kurmak olabilir bunun için biraz kendinizi görebilirsiniz ama istediğinize ulaşacaksınız. Aile büyüklerinizle yapmış olduğumuz bazı ufak tefek tartışmalar canınızı sıkabilir ama her ne kadar canın sıkılsa da biraz alttan almaya çalışmalısınız. Geleceğinize dair yapmış olduğunuz bazı yatırımlar var ama bu yatırımları yinede bırakmayın hep devam edin asla pes etmeyin. Bu aralar biraz sıkıntılı dönemlerden geçebilirsiniz ama her seferinde başınız dimdik bir şekilde yürümeye çalışın kimseye üzüldüğünüzü belli etmeyin daima gülümseyin. Partnerinizi çok seviyor ve ona bu aralar daha da yoğun şeyler hissediyorsunuz geleceğinizi onunla planlamışsınız ve asla bırakmamayı düşünüyorsunuz ona verdiğiniz değer kadar sizde değer görüyorsunuz. Maddi konudaki harcamalarınızda biraz daha dikkat edin.

 

YAY

Zamanınızı boşa harcadığınızı düşündüğünüz insanlarla beraber devam etmek zorunda değilsiniz sadece size iyi gelen insanlarla beraber olun. Geleceğinizi güzel katkılarda bulunmuşsunuz asla pes etmeyin daima çalışın çünkü ileride rahat eden siz olacaksınız. Aile büyüklerinizle yapmış olduğunuz bazı planlar var bugün onları gerçekleştireceksiniz ve hem size hem de ailenize çok iyi gelecek. Zaman zaman kendinizi toparlamaya ihtiyaç duyuyorsunuz bu gayet normal ama kendinizi toparlamanız için birine ihtiyacımız yok bunu bilin yeter siz size yetersiniz kendinizi daha da iyi hissetmeniz için farklı hobiler edinin bu size iyi gelecektir. Partnerinizle yapmış olduğunuz bazı tartışmalar canınızı sıkabilir ama umursadığınız taktirde kaybedersiniz. Maddi konudaki harcamalarınızda biraz daha dikkat edin gelecek ay sıkıntı çekmeyin.

[PAGE]

OĞLAK

Sevdiğiniz insanlarla beraber daha bir mutlusunuz ama bu aralar ailemizi aşırı özlüyorsunuz bazı pişman olduğumuz noktalar da var bir daha yapmamaya dikkat edin. Partnerinizle bazı mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz bazı mutluluğunuzu saklıyorsunuz Her mutluluğunuzu paylaşacaksınız diye bir kaide yok en iyisini yapıyorsunuz. Çok seviliyorsunuz ama bir o kadar da düşmanımız var bu sizi rahatsız etmiyor çünkü herkesin bildiği kendine kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz etrafını dediğin yapmadığından düşmanımız çok varsın bu konudan düşman olsun siz kendi bildiğinizi yapın. Hadi konudaki harcamalarınızda biraz daha dikkat ederseniz önümüzdeki ay daha da rahat olabilirsiniz. Sıkıntılı zamanlardan geçebilirsiniz ama her daim sevdikleriniz yanınızda bunu unutmayın.

 

KOVA

Duygularınızın yoğun olduğu zamanlarda kendinize iyi gelecek şeylerle oyalanırsanız da kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Zaman zaman tüm sıkıntılarınızı bir anda yaşayabilirsiniz ama her şeye açık olun her şeyi açık olursanız daha da dimdik ayakta durursunuz. Partnerinizle beraber iletişiminizi daha da geliştirmiş durumdasınız birbirimize karşı daha da saygılısınız bu sizin için büyük bir şey. Geleceğinize dair yapacak olduğunuz bazı planlar var bu planları aile büyüklerinizin de fikirlerini alarak hareket edebilirsiniz. Maddi konudaki size gelen bazı destekler olacak bu destekleri geri çevirmeyin ileride kazanırsınız zaten ödeyeceksiniz kafanıza takıp kendinizi daha da üzmeyin.

 

BALIK

Sevdiklerinizle beraber olabilmek için can atıyorsunuz sayılı zamanlarınız kaldı biraz daha sabredin eğitim öğretim hayatınız sürüyorsa biraz daha çalışmanız gerekebilir en azından kendinizi şartlamalısınız. Geleceğinizde daha da iyi yerlerde olabilmeniz için şimdi çalışmanın tam zamanı. Boş zamanlarında çalışarak geçirebilirsiniz. Aile büyüklerinize karşı biraz daha saygılı olursanız her işiniz daha da yolunda gidebilir bu aralar biraz streslisiniz ama bu stresinizi geçirebilecek şeyi en iyi siz biliyorsunuz. Eğer bir partneriniz yoksa yeni bir ilişkiye başlama noktasında olabilirsiniz, partneriniz var ise partnerinizle sanki daha ilk tanışıyormuş gibi hareketler sergileyebilirsiniz. Maddi konudaki harcamalarınızı saçma sapan şeylere harcamayın biraz daha tutumlu olun zaten tutumlu birisiniz ama bu ara aşırı şekilde harcama yapıyorsunuz biraz kendinize çeki düzen verin.