Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

Koç Burcu

Bugün koç burçları için son derece neşeli geçecek günlerden birisi. Koç burçları bugün aşkı dahi bulabilir, bazıları aşkın tanımını tekrar bulabilir, bazıları ise aşkı yeniden keşfedebilirler. Önünüze gelen fırsatları ve insanları iyi değerlendirmeye çalışın. Birisi size hayatınızda duymadığınız bir teklifle gelebilir ve hayatınızı değiştirebilir. Bugün zihninizin ve kapınızın herkese, her şeye karşı açık olması gerekiyor. Onları kapatmayın ve umutlarınızı asla susturmayın.



Boğa Burcu

Bugünkü İkizler ay (dolunay) tutulmasıyla para elinize iniyor, 5 Haziran'da başlayan bu dizinin ikinci tutulması mali olarak sizi etkileyebilir. Tercüme: Sıkı çalışmanızın karşılığını alma zamanı! Bu ay, son altı aydaki yoğun emeğinizin meyvesini verir ve farkında olmadığınız gizli fırsatları ortaya çıkarabilir. Maaşınız bu artışı hemen yansıtmasa bile, yakında olabilir. Hak ettiğiniz maaşı netleştirmeye başlayın ya da daha iyi bir oran elde etmek için hangi becerileri geliştirmeniz gerekebileceğini belirleyin Boğa burcu olarak.



İkizler Burcu

Kalkışa hazırlanın İkizler burcu! Bugün İkizlerde yılın tek dolunayına işaret ediyor ve aynı zamanda güçlü bir ay tutulması - 2012'den beri burcunuzda ilk kez! Son altı ayda (veya sekiz yılda) gerçekleştirdiğiniz kişisel gelişim ve değişim, önümüzdeki günlerde büyük bir zafer getirebilir. Tutulmalar gizli fırsatları ortaya çıkarır, ancak bunlara hızla atlamanız gerekir. Değişim kaçınılmazdır, bu yüzden direnmeyi bırakın ve yaşamın bir sonraki bölümünün yerleşmesine izin verin. Geçici olarak rahatsız hissedebilirsiniz, ancak şansınızı yeniden kazanacaksınız.

 

 

burcdevam.jpg

 

 

[PAGE]



Yengeç Burcu

Bazen işleri halletmenin en etkili yolu, teslim olmak ve evrenin engin gücünün ağır işi yapmasına izin vermektir. Destek her yerdedir, bu yüzden Yengeç burcu, tek başına gitmek zorunda değilsin. Bugünün İkizler ay (dolunay) tutulması, ruhsal olarak güç veriyor. İşaretinizin en iyi yaptığı şeyi yapın: Kendi derin bilgeliğinize uyum sağlayın ve sizi nereye götürürse götürsün onu takip edin. "Gerçek dünyada" biraz desteğe ihtiyacınız varsa, bitiş çizgisine ulaşmanıza yardımcı olacak bir akıl hocası, terapist, şifacı veya koç seçin.

 



Aslan Burcu

Ruh takımınızı toplayın! Bugün, İkizlerdeki heyecan verici bir ay (dolunay) tutulması, işbirlikçi on birinci evinize iniyor ve başarılı bir dönüm noktasına sebep olabilir. Bugün Aslan burcu topluma fayda sağlayan ve insanların düşünme şeklini değiştiren bir şey icat edebilirsiniz. Önümüzdeki iki hafta içinde siyasete, aktivizme veya topluluk meselelerine daha fazla dahil olabilirsiniz. Egonuzu kontrol edin ve gerçekte ne kadar takım oyuncusu olabileceğinizi gösterin.

 



Başak Burcu

Kapına vuran şey mi? Fırsat olabilir! Bugün, İkizlerdeki ay (dolunay) tutulması, Başak burcunu etkileyerek bir motivasyon patlaması getiriyor. Birkaç hedef belirleyin ve yükselişinize hızlı bir şekilde başlamak için önümüzdeki iki hafta içinde neler yapabileceğiniz üzerine meditasyon yapın. Henüz tam olarak orada olmasanız bile oynamak istediğiniz bölüm için hazırlanın. Fon mevcutsa, geleceğinize yatırım yapın. Özel eğitim veya işinizi maksimum hızda tamamlamak için ihtiyacınız olan herhangi bir hobi için kaydolun.

 

[PAGE]



Terazi Burcu

İkizler burcundaki nadir ve enerji verici ay (dolunay) tutulması, geniş dokuzuncu evinize güç veriyor. Bayan şans sizi harekete geçirirken yelkenlerinizde rüzgar var. Ne hakkında rüya görüyorsun? Terazi burcu için gördüğü rüyaları anlamlandırma günü bugün, aynı zamanda güvenli bölgenizden de çıkmalısınız. Girişimci bir iş veya medya projesi çok büyük bir şekilde yerinden çıkabilir. Uzak yerlerdeki arkadaşlarınıza ulaşın ve tekrar özgürce seyahat etmenin güvenli olduğu bir ziyaret hakkında konuşmaya başlayın. Önümüzdeki iki hafta içerisinde arkadaşlarınız ile olan bağınız güçlenebilir!

 



Akrep Burcu

İkizlerdeki bir ay (dolunay) tutulması erotik sekizinci evinizi yakarken bugün tutku seviyeleriniz çizelgelerin dışında. Birleşme dürtünüz karşı konulamaz olabilir ve neyse ki baştan çıkarıcı güçleriniz ince bir şekilde ayarlanmıştır. Önümüzdeki iki hafta boyunca, flört uygulamalarında yapılan şanslı bir kaydırma, beklenenden daha derin bir bağlantı sağlayabilir. Ancak eylemlerinizin kalbinizdekiyle aynı hizada olduğundan emin olun Akrep burcu insanları. Bugünün tutulması, bir sonraki ortak adımınızın ne olduğuna ışık tutacak. İpucu: Bir şeyi çok uzun süredir gözden kaçırıyor, ya da görmezden geliyor olabilirsin.

 



Yay Burcu

İkisini birden yap! İkizlerdeki bugünün güçlü ay (dolunay) tutulması, yedinci ortaklık evinizde toplanarak kişisel tutkularınıza ve aşk hayatınıza büyük değişiklikler getiriyor. Önümüzdeki iki ila dört hafta içinde (ay tutulmasının tezahür dönemi), kilit ilişkilerinizden birinde bir dönüm noktası anı yaşayabilirsiniz Yay burçları. Potansiyel bir iş ortağıyla pazarlık yapıyorsanız, nihayet şartlara karar verebilir ve bir anlaşma imzalayabilirsiniz. Devam et ve buzu kır. Sohbetler verimli ve tutkulu olmalıdır, insanlar ile arandaki buzu kırma günü.

 

[PAGE]



Oğlak Burcu

Bugün parlama zamanı! Oğlak! İkizlerdeki bugünkü ay (dolunay) tutulması, altıncı sağlıklı yaşam evinizi harekete geçirecek ve sağlık anlamında büyük bir yenilik göreceksiniz. Merkür gerilediğinde ya da bu ayın başlarında seçim sonuçlarını bekliyordunuz, seçimlerinizin sonuçlarını göreceksiniz. Bu, yeni bir döngünün başlangıcıdır ve ay tutulması, süper fit bir kış için temel oluşturabilir. Evde kolayca yapabileceğiniz egzersizler bularak "mazeret yok" politikası oluşturun. Menüler hazırlayın, rahatsız edici tıbbi sorunlar için bir doktora görünün.

 



Kova Burcu

Sırtınızdaki dev neon kalpten habersiz olabilirsiniz, ancak Aşk Tanrısının onu görmekte hiçbir sorunu yoktur. Ve bugün onun amacı, İkizler'de bir ay tutulması (dolunay) toprakları ve sizin aşk dolu, göz alıcı beşinci eviniz için bir işaret veriyor. Kova burcu bugün özel biriyle tanışabilir veya buluşma uygulamalarını ateşlemek için bir motivasyon dalgası hissedebilir. Bu tutulma aynı zamanda bebek yapımı için de mükemmeldir ve yakında bir testte küçük pembe bir çizgiyi kutluyor olabilirsiniz. Sevgide bazı cesur değişiklikler yapmanız gerekiyorsa - gidişatını sürdüren bir ilişkiden çıkmak dahil - tutulma bu süreci hızlandırabilir. Bırakın ki büyüyebilesiniz.

 



Balık Burcu

İkizlerdeki bugünün dolunayı aynı zamanda bir ay (dolunay) tutulmasıdır ve besleyici, dördüncü evinizi harekete geçirmektedir. Önümüzdeki ay içinde veya önümüzdeki yıl bu tutulma serisi devam ederken, Balık çevresinde büyük değişiklikler olabilir. Çoğumuz gibi, muhtemelen virüsten bu yana alanınızda birçok değişiklik yaptınız, ancak bunlar nasıl çalışıyor? Belki de yasal bir mahremiyete veya açıkça tanımlanmış ev kurallarına sahip olmak için kapısı olan bir odaya ihtiyacınız vardır. Bugün duygusal olarak dirençli olmaya çalışın, diğer insanların enerjisi için sünger olma olasılığınız daha yüksektir. Özel alanınızı koruyun.