İstanbul Esenyurt’ta Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yürek burkan bir olay yaşandı. Mahallede bulunan boş bir arazide hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları kontrolde yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
2 gündür kayıptı
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cansız bedenin 2 gündür kayıp olarak aranan C.D. isimli kişiye ait olduğu tespit edildi. Ekiplerin incelemelerini tamamlamasının ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Borsada para kaybettiği iddiası
Olay yerinde C.D.’nin cep telefonu ve cüzdanı bulunurken, ölümüne sebep olabilecek herhangi bir silah ya da kesici alet izine rastlanmadı. İddialara göre C.D., kısa bir süre önce borsada yüklü miktarda para kaybetmiş ve bu nedenle bankadan yaklaşık 450 bin TL kredi çekmişti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, C.D.’nin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.