Bolu’da Kiracı Kadının Evi Çöp Yığına Dönüştü, Apartman Sakinleri Kötü Kokulardan Şikayetçi

Bolu’daki apartman dairesinde uzun süredir kiracı olarak yaşayan Y.K., evi çöp yığınına çevirip ortadan kayboldu. Apartman sakinleri, yayılan kötü kokular nedeniyle zor günler yaşarken, Safinaz Halovurt ve Nursel Çırpan yaşanan durumu şikayet etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Bolu’da Kiracı Kadının Evi Çöp Yığınına Döndü

Bolu’da bir apartman dairesinde yaşayan kiracı kadın, evi çöp yığınına çevirip ortadan kayboldu. Daireden yayılan kötü kokulardan etkilenen apartman sakini Safinaz Halovurt, “Asansörde fare öldü zannettik, kokudan evlerimize zor çıkıyorduk” dedi.

Olayın Mekânı: 5 Katlı Apartman

Olay, Karamanlı Mahallesi Yunus Emre Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanın zemin katında meydana geldi. Yaklaşık 4 yıldır apartmanda kiracı olarak yaşayan Y.K. isimli kadın, iddiaya göre dairede çöp biriktirerek yaşamını sürdürdü. Evden yayılan kötü kokular tüm apartmanı etkilerken, kiracının evi terk etmesiyle dairenin içler acısı hali ortaya çıktı.

Sakinlerin Şikayetleri ve Yaşanan Zorluklar

Apartman sakinlerinden Safinaz Halovurt, kokular nedeniyle evlerinden çıkamaz hale geldiklerini belirterek, “Asansöre bindiğimizde çok kötü kokuyordu. Fare öldü zannettik. Komşu evden çıkınca içeri baktık, ev harap haldeydi. Bu yüzden evlerimize zor çıkıyorduk” dedi.

Kira Durumu ve Kiracının Yaşantısı

Bir diğer apartman sakini Nursel Çırpan ise kiracının evde zaman zaman yalnız yaşadığını, zaman zaman ise farklı kişilerin girip çıktığını ifade ederek, “Yaklaşık 3-4 yıldır burada kalıyordu. Kirası apartmana kalıyordu, apartmanın eksik ve giderleri karşılanıyordu. Çok pahalı değildi zaten. Yaşarken de evden çok kötü kokular geliyordu. Biz yönetime bildirdik, uyardık. Kendisi bu şekilde yaşamayı tercih etti. Bazen yalnızdı, bazen farklı adamlar vardı. 3 çocuk gelip gidiyordu” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı