Bolu’da kağıt yüklü dorse alev topuna döndü

Editör
1 Dakika Okuma

Bolu’da Tır Dorsesinin Alev Alması Sonucu Yangın Çıktı

Bolu’da, kağıt yüklü bir tırın dorsesi parkta bulunduğu esnada tamamen alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen bu yangın, dorsenin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Yangının çıkışı, Çaydurt mevkisinde, Bürnük köyü çöp döküm sahasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, çöp boşaltmaya gelen kağıt yüklü tırın dorsesinden aniden dumanlar çıkmaya başladı. Olayı fark eden diğer işçiler, hızlı bir şekilde tır şoförüne durumu bildirerek aracı durdurmasını sağladı. Yangının başlangıcında diğer tırlardaki ve belediyeye ait çöp alanındaki yangın söndürme tüpleri ile ilk müdahale yapıldı. Ancak, yangının büyümesi nedeniyle bu önlemler yetersiz kaldı.

Yangının etkisiyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ileten yetkililer, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin yoğun çalışmaları sayesinde kontrol altına alınarak söndürüldü fakat tır dorsesi tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili detaylı inceleme çalışmaları başlamış durumda.

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş