Bolu’da Yangın Paniği: Alpagut Mahallesi’nde Kontrol Altına Alındı
Bolu’nun Alpagut Mahallesi’nde çalılık alanlarda meydana gelen yangın, evlere ulaşmadan kontrol altına alındı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ucuz atlattık. Evlere çok yakın bir yerde meydana geldi. Kuzeydoğuda geniş bir ormanlık alan var, alevler oraya ulaşmadan söndürüldü.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Yangın Nasıl Başladı?
Yangın, saat 15.00 civarında Alpagut Mahallesi’ndeki 265. Sokak’ta, TEM Otoyolu yakınlarında başladı. İlk bilgilere göre, elektrik direğinden çıkan kıvılcımlar kuru otların yanmasına neden oldu. Rüzgarın etkisiyle alevler hızla yayıldı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, arazöz ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının etrafını saran ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına almayı başardı. Yangın nedeniyle bir miktar alan kül oldu.
Bölgedekiler Sakinleştirildi
Yangın anında olay yerine intikal eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Yangının ilk anlarında buradaydım. Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin de hızlıca gelmesiyle büyük bir tehlike önlenmiş oldu. Yangın, büyüme potansiyeli gösteriyordu ancak ekiplerimiz durumu çabuk kontrol altına aldı.” ifadelerini kullandı. Ekiplerin soğutma çalışmaları ise devam ediyor.
BOLU’DA ALPAGUT MAHALLESİ’NDE ÇALILIK ARAZİDE ÇIKAN YANGIN, EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ. BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, “UCUZ ATLATTIK DİYEBİLİRİZ. EVLERE DE ÇOK YAKIN. ÖZELLİKLE KUZEY DOĞU BÖLGESİNDE BİR ORMAN DENİZİ VAR ORAYA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ” DEDİ.
BOLU’DA ÇALILIK ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
BOLU’DA ÇALILIK ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
BOLU’DA ÇALILIK ARAZİDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
SİVAS’TA SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ MİNİBÜS ŞARAMPOLE UÇTU, KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI.
SİVAS’TA SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ MİNİBÜS ŞARAMPOLE UÇTU, KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI.