Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bolu Seben’deki Yangının Nedeni Elektrik Kaçağı Olarak Belirlendi, İki Ev Küle Döndü

    Bolu’nun Seben ilçesindeki Solaklar Yaylası’nda çıkan yangında iki ev tamamen yandı. Yangının elektrik kaçağından kaynaklandığı belirlendi. Olayda can kaybı yaşanmazken, hasar tespit çalışmaları hızla başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

    Bolu'nun Seben ilçesindeki Solaklar Yaylası'nda çıkan yangında iki ev tamamen

    Bolu’da Yayla Evlerini Sardı: Yangının Sebebi Belli Oldu

    Bolu’nun Seben ilçesine bağlı Solaklar Yaylası’nda meydana gelen yangında, 2 ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebinin elektrik kaçağı olduğu belirlendi.

    Yangın, dün akşam saat 19.38 sıralarında Alpagut köyü Solaklar Yaylası’ndaki bir yayla evinde patlak verdi. Kısa süre içinde büyüyen alevler, yanında yer alan başka bir ahşap yapıya da sıçradı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, arazöz, jandarma, sağlık ekipleri ve AFAD görevlileri sevk edildi. 11 araç ve 26 personel, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı ve alevler ekiplerin çalışmaları sonrası söndürüldü. Ancak yangın sonucunda iki ev tamamen yanarak küle döndü.

    Valilikten Yangın Açıklaması: Elektrikle İlgili Sorun

    Bolu Valiliği, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yangın sonucunda can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir. Ancak 2 ev kullanılamaz hale gelmiştir. İlgili kurumlarımız hasar tespit çalışmalarına hemen başlayacaktır. İlk değerlendirmelere göre yangının çıkış nedeni elektrik kaçağı olarak tespit edilmiştir” ifadelerine yer verdi.

    Olayla alakalı olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Yangın sonrası hem zarar gören ev sahiplerine destek sağlanması hem de benzer olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması bekleniyor.