Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde sömestr tatili öncesi hareketlilik başladı
Kısa bir süre sonra başlayacak sömestr tatili öncesinde, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde hareketlilik gözlemleniyor. Kar kalınlığının 2 metreyi geçtiği merkezde hizmet veren 2 otelin doluluk oranı yüzde 70’e ulaşırken, tatil dönemi boyunca bu oranın tam doluluk seviyesine yaklaşması bekleniyor.
Köroğlu Dağları’nın zirvesinde yarıyıl tatili hareketliliği başladı
Bölgede etkili olan yoğun yağışlarla birlikte pistlerdeki kar kalınlığı 2 metreyi aşmış durumda. Çam ormanları arasında kayak yapma imkanı sunan merkezde, yaklaşan sömestr tatili ve hafta sonu nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.
Tedbirler üst seviyede
Geçtiğimiz yıl 21 Ocak’ta bölgedeki bir otelde yaşanan yangın sonucunda 5 otelin faaliyetlerinin durdurulması ve sezonun erken kapanmasının ardından, bu yıl güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Yangın ve güvenlik önlemlerini arttıran 2 otel, sezon açılışını yaparak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Hizmet veren 2 otelde şu an itibarıyla doluluk oranı yüzde 70 seviyelerine ulaştı.
İhlas Haber Ajansı






