Bodrum’da Babalar Günü’nde Babalar ve Oğulları Sahada Futbol Oynadı

Bodrum’da Babalar Günü etkinliği kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında babalar, çocuklarıyla birlikte yeşil sahada buluştu. Oğuzhan Yakın’ın organize ettiği etkinlikte, babalar ve oğulları keyifli anlar yaşadı.

Bodrum'da Babalar Günü etkinliği kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında babalar, çocuklarıyla

Babalar Günü’nde Futbol Heyecanı Bodrum’da Yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Babalar Günü dolayısıyla babalar ve çocukları futbol sahasında bir araya geldi. Gerçekleştirilen etkinlik, katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Bodrum Futbol Akademisi, Babalar Günü’nü kutlamak amacıyla özel bir futbol organizasyonu düzenledi. Akademi Koordinatörü Oğuzhan Yakın’ın öncülüğünde gerçekleştirilen turnuvada, babalar çocuklarıyla birlikte yeşil sahada mücadele etme fırsatı buldu. Eğlenceli vakitlerin yaşandığı bu turnuvada babalar, oğullarıyla aynı takımda yer alarak hem eğlendi hem de futbolun birleştirici yönlerini deneyimledi. Renkli anların yaşandığı bu etkinlik, katılımcılar ve izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.