Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum katında çıkan yangında 4 kişi hastaneye kaldırıldı

TEKİRDAĞ’DA BODRUM KATINDA ÇIKAN YANGIN NEDENİYLE DUMANDAN ETKİLENEN 4 VATANDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Tekirdağ’da bodrum katında çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen 4 vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Çorlu ilçesi Şeyh Sinan Mahallesi Cemal Gürsel Bulvarı üzerindeki bir apartmanın bodrum katında eşya ve malzemeler henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye ambulans, itfaiye, Marmaragaz, TREDAŞ ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesinin ardından yangın söndürüldü. Yanan eşya ve malzemeler kullanılamaz hale geldi.

Kedi de ayran içti

Dumandan etkilenerek rahatsızlık geçiren 4 apartman sakini vatandaş, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Dumandan etkilendiği ifade edilen bir kedinin de ayran içmesi dikkat çekti.

Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.