Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum FK, Iğdır FK Karşısında Zirveyi Koruma Amacıyla Sahaya Çıkıyor

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında yarın Iğdır FK’yı ağırlayacak. Teknik Direktör Burhan Eşer, iç saha avantajıyla galibiyet hedefliyor. Basın Sözcüsü Yiğit Demir ise taraftarların desteğinin önemine vurgu yaptı. 21 puanla liderliğini sürdüren Bodrum’un hedefi seri galibiyetler.

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında yarın Iğdır FK'yı

Bodrum FK, Iğdır FK’yı Konuk Ediyor

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Bodrum FK, yarın akşam saat 19:00’da Bodrum İlçe Stadı’nda Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı ekip, bu zorlu mücadelede sahadan üç puanla ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Yoğun Antrenman Süreci

Teknik Direktör Burhan Eşer nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmaları ve taktiksel organizasyonlar içeren idman, futbolcuların motivasyonu ve performansıyla teknik ekibi memnun etti. İdmanın son bölümünde düzenlenen çift kale maçta oyuncuların istekli ve hırslı oyunları dikkat çekti. Ligin geride kalan 10 haftasında 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Bodrum FK, toplamda 21 puan topladı ve zirvedeki yerini korumayı amaçlıyor.

Taraftar Desteği Crucial

Bodrum FK Basın Sözcüsü Yiğit Demir, taraftarlara bir çağrıda bulunarak, “Motivasyonumuzun en büyük kaynağı aile olmamız. Herkesin sorumluluklarının bilincinde olması, takıma olan bağlılığı artırıyor. İç sahada namağlup serimizi sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızı yanımızda görmek bizler için çok önemli. Geçen hafta en yakın rakibimiz olan Erokspor’dan lider dönmek bizi mutlu etti. Bu hafta Iğdır’ı konuk edeceğiz ve maçın güzel geçeceğine inanıyoruz. Milli takım arasına kadar bu liderliğimizi koruyup, sonrasında Süper Lige dönüş için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Burhan Eşer’den Analiz

Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer ise, “Geçen hafta ligin ikincisi ile oynadığımız maçta bir puan aldık ama onu galibiyet olarak değerlendirdik. Şimdi Iğdır FK kritik bir maça çıkacağız. Hoca değişikliğinden sonra daha güçlü ve dirençli bir oyun sergiliyorlar. Biz de hazırlıklarımızı yaptık. Taraftarımızın desteği ile iç sahada zorlu bir takıma dönüşüyoruz. Hedefimiz, bu maçı kazanarak ligdeki konumumuzu sağlamlaştırmak” dedi.