Diyarbakır Bismil’de Trajik Yangın: 2 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde meydana gelen yangın, 2 yaşındaki bir çocuğun yaşamını yitirmesine neden oldu. Yangında annesi ve kardeşi de yaralandı.
Geçtiğimiz akşam saatlerinde, Dumlupınar Mahallesi’ndeki üç katlı bir binanın üst katında henüz sebebi tespit edilemeyen bir yangın başladı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangından etkilenen anne T.Y., çocukları Ş.Y. (3) ve Sultan Yurt (2) hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen yaralılardan Sultan Yurt, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Yangının çıkış sebebi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldığı bildirildi. Yangının nedeni araştırılırken, itfaiye ekipleri de olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.