Bingöl’de Şüpheli Üzerinde Yapılan Aramada 3.4 Gram Esrar Bulundu, Adli Süreç Başlatıldı

Bingöl’de çarşı mahalle bekçileri, bir şüpheli üzerinde yaptıkları aramada 3.4 gram esrar buldu. Olayla ilgili adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bingöl'de çarşı mahalle bekçileri, bir şüpheli üzerinde yaptıkları aramada 3.4

Bingöl’de Esrar Ele Geçirildi: Şahıs Hakkında İşlem Başlatıldı

Bingöl’de gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, bir şahsın üzerinde yapılan aramada 3.4 gram esrar maddesi bulundu.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yenişehir Polis Merkezi Amirliği çarşı mahalle bekçileri, şüpheli bir kişi üzerinde detaylı bir arama gerçekleştirdi. Arama sonucunda ele geçirilen 3.4 gram esrar maddesi, olayla ilgili olarak adli işlemlerin başlatılmasına neden oldu.

Bu tür operasyonlar, Bingöl’deki güvenlik önlemlerinin artırılması ve uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın sembolü olarak değerlendiriliyor. Yetkililer, benzer durumların yaşanmaması için gereken tüm önlemleri almakta kararlı olduklarının altını çizdi.