Polis Ekiplerinden Hayat Kurtaran Müdahale
Bilecik’te yaşanan ilginç bir olayda, polis ekipleri yolda arıza yapan bir otobüse acil akü takviyesi gerçekleştirdi.
Olay, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hızlı müdahalesi ile gelişti. Şehir içi halk otobüsünün aküsünün bitmesi sonucu sürücü ve yolcular, o an ne yapacaklarını bilemezken, çağrılan trafik ekipleri olay yerine geldi.
Hızlı Çözüm ile Trafik Rahatladı
Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen arıza ihbarı üzerine gelen ekipler, aracın probleminin akü kaynaklı olduğunu hızla tespit etti. Kendi polis araçlarını otobüse yanaştırarak akü takviyesi gerçekleştiren ekipler, kısa süre içinde otobüsü yeniden çalıştırmayı başardı. Böylece, yolcuların mağdur olmaması sağlandı ve trafik akışı da kesintisiz devam etti.
Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, yaptığı açıklamada “Trafik polislerimiz, yalnızca denetim yapmakla kalmayıp, vatandaşlarımızın her an yanında olan bir destek unsuru olarak görev yapmaktadırlar.” dedi.
Bu olay, özellikle anlık sorunlara karşı duyarlı olan polis teşkilatının toplum için önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
BİLECİK’TE POLİS EKİPLERİ YOLDA KALAN OTOBÜSE YARDIM ETTİ