Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bilecik’te Hamsu Köprüsü Üzerinde Arızalanan Tır, Trafiği İstila Etti

    Bilecik’teki Hamsu Köprüsü’nde arıza yapan bir tır, trafiğin durma noktasına gelmesine neden oldu. Yeni köprüden kontrollü geçiş yapılırken, Çarlı yönünde uzun kuyruklar oluştu. Tırın çekilmesiyle trafik kısmen düzeldi.

    Bilecik'teki Hamsu Köprüsü'nde arıza yapan bir tır, trafiğin durma noktasına

    **Bilecik’te Tır Arızası Trafiği Felç Etti**

    Bilecik ilinde, Hamsu Köprüsü üzerinde meydana gelen bir arıza, trafiği adeta durma noktasına getirdi.

    Hamsu Köprüsü’nde Devam Eden Çalışmalar

    Geçtiğimiz Ağustos ayında ‘deprem riski’ nedeniyle yıkımına yönelik çalışmalara başlanan Hamsu Köprüsü’nün eski bölümünde faaliyetler sürmektedir. 90 gün içerisinde tamamlanması beklenen projede, mevcut köprü yanındaki yeni yapıdan kontrollü bir şekilde tek gidiş ve tek geliş trafiği yönlendiriliyor. Ancak, Çarlı yönünde uzun araç kuyrukları gözlemleniyor.

    Tır Arızası Trafiği Tıkadı

    Yoğun trafik akışının yaşandığı noktada, dorsesinde forklift taşıyan bir tır arızalandı. Bu durum, akışın tamamen durmasına yol açtı. Arızalı araç, başka bir çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra, trafik akışı kısmen düzeldi.

    Bilecik’teki bu olay, bölgedeki yol çalışmalarının ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.