Balıkesir Bigadiç’te Saman Yangını: 2200 Balya Ziyan Oldu
Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yer alan bir besi damında tutulan 2 bin 200 balya saman, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıkması sonucu alevlere teslim oldu.
Yangın Sabah Saatlerinde Meydana Geldi
Yangının, Bigadiç’e bağlı Abacı Mahallesi’nin Pınarbaşı Mevkii’nde sabahın erken saatlerinde gerçekleştiği öğrenildi. Yangın ihbarının ardından itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine müdahale etmeye yöneldi. Ekipler, besi damının yanında istiflenmiş olan saman balyalarını söndürmek için yoğun bir çaba sarf etti, ancak maalesef 2 bin 200 balya saman tamamen yanarak kullanılamaz duruma geldi.
Yangın esnasında can kaybı veya ciddi bir mal kaybının olmaması ise sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturmanın detayları ise henüz açıklanmadı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
BİGADİÇ’TE 2 BİN 200 BALYA SAMAN YANARAK, KÜL OLDU
BİGADİÇ’TE 2 BİN 200 BALYA SAMAN YANARAK, KÜL OLDU
BİGADİÇ’TE 2 BİN 200 BALYA SAMAN YANARAK, KÜL OLDU
BALIKESİR’DE OTOMOBİL KAZA SONRASI TERS DÖNDÜ; 1 YARALI