Beylikdüzü’ndeki Markette Kadına Taciz İddiasıyla Şüpheli Gözaltına Alındı

Beylikdüzü'nde bir markette kadını taciz ettiği iddia edilen A.Z. (31), olay sonrası çıkan tartışmanın görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasıyla polis tarafından gözaltına alındı. A.Z.'nin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

**Market İçerisinde Taciz İddiası: Şüpheli Gözaltına Alındı**

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, bir markette meydana gelen talihsiz bir olayda, bir kadın ile kendisini elle taciz eden şüpheli arasında yaşanan tartışma sosyal medyada geniş yankı buldu. Olayla ilgili olarak, 31 yaşındaki A.Z. isimli şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

**Olay Yakuplu Mahallesi’nde Gerçekleşti**

Yakuplu Mahallesi’ndeki bir markette yaşanan olay, iddiaya göre, çocuğu ile birlikte alışveriş yapan bir kadın ile A.Z. arasında fiziksel bir taciz nedeniyle tartışmanın başlamasıyla patlak verdi. Kadının olay anında cep telefonuyla kaydettiği görüntüler, sosyal medya kullanıcıları tarafından hızlı bir şekilde paylaşıldı. Bu durum, konuya duyarlılık gösteren polis ekiplerinin harekete geçmesine neden oldu.

**Gözaltı Süreci Başladı**

Olayın ardından, sosyal medya platformlarında yayılan görüntüler üzerine, güvenlik güçleri harekete geçerek A.Z.’yi gözaltına aldı. Gözaltında bulunan A.Z.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bilgisine ulaşıldı.

Sosyal medyada yoğun ilgi gören bu olay, taciz konusundaki toplumsal duyarlılığı bir kez daha gündeme getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı

Exit mobile version