Beşiktaş’ta fren yerine gaza basan sürücü, zincirleme kazaya neden oldu.

2 Dakika Okuma

Beşiktaş’ta fren yerine gaza basan sürücü zincirleme kazaya neden oldu

Beşiktaş’ta iddiaya göre fren yerine gaza basan bir sürücü, hızla geri geri giderek önce seyir halindeki bir taksiye, ardından park halindeki bir otomobile ve son olarak inşaat halinde olan bir binaya çarparak durdu. Çarptığı ağacı da deviren sürücünün hafif yaralandığı bu inanılmaz kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 14.00 sıralarında Beşiktaş Ulus’ta meydana geldi. İddiaya göre, otomobilini park etmek isteyen sürücü, fren yerine gaza basınca araç kontrolden çıktı. Hızla geri geri giden otomobil, ilk olarak seyir halindeki ticari taksiye, ardından bir ağaca, park halindeki bir otomobile ve en sonunda inşaat halindeki bir binaya çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle binanın camları ve demir korkulukları da zarar gördü. Olayda otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücünün hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İnanılmaz kaza saniye saniye kameraya yansıdı

Öte yandan, fren yerine gaza bastığı iddia edilen sürücünün, geri geri giderek karıştığı zincirleme kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hızla geri geri giden otomobilin önce seyir halindeki bir otomobilin arkasına, ardından bir ağaca, park halindeki bir otomobile ve en sonunda binaya çarptığı görülüyor.

Hasar gören binanın güvenlik görevlisi Selim Ünaldı, “Araba geri geri gelirken hızlandı. Araba otomatik vitesmiş. Sürücü fren yerine gaza basmış. Süratli bir şekilde gelip buradaki korkuluklara ve duvara vurdu. Çarpmanın etkisiyle arkadaki binanın camları patladı. Araçlara da vurdu. Yolda seyir halindeki taksiye de vurdu. Sürücü hastaneye kaldırılmış. Başka kimseye bir şey olmadı” dedi.

İhlas Haber Ajansı

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version