Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş U17 Takımı, Tunceli’de “Can Cana Tunceli” etkinlikleri çerçevesinde gençlerle bir araya geldi.

Beşiktaş U17 Takımı, Tunceli’de ‘Can Cana Tunceli’ etkinlikleri çerçevesinde öğretmen ve öğrencilere yönelik etkinlikler düzenledi. Takım, kütüphanede öğrencilerle söyleşi yaparak, eğitim önemine vurgu yaptı. Etkinlik dostluk maçıyla sona erdi.

Beşiktaş U17 Takımı, Tunceli'de 'Can Cana Tunceli' etkinlikleri çerçevesinde öğretmen

**Beşiktaş U17 Takımı, “Can Cana Tunceli” Etkinliklerinde Buluştu**

Tunceli’de gerçekleştirilen “Can Cana Tunceli” etkinlikleri, Vali ve Belediye Başkan Vekili Şefik Aygöl’ün öncülüğünde büyük bir coşku ile devam ediyor. Bu kapsamda kente gelen Beşiktaş U17 Takımı, Pertek Kalesi’nde yerel gençlerle bir araya geldi.

Programın Detayları

Beşiktaş U17 ekibinin pozitif enerjisi, Tunceli Anadolu Lisesi ziyareti ve Hüseyin Güntaş Kütüphanesi’nde düzenlenen etkinliklerle sürdü. Kütüphanede Tunceli Spor Lisesi öğrencileriyle gerçekleşen söyleşide, takım üyeleri gençlerin sorularını yanıtlayarak samimi bir iletişim kurdu. İlgili söyleşinin arından ise ekip, Atatürk Stadyumu’nda Dersimspor ile kardeşlik duyguları içerisinde bir maç yaptı.

Futbol ve Eğitim İlişkisi Üzerine Vurgu

Futbol Akademisi Gençlik ve Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Hüseyin Güntaş Kütüphanesi’nde Spor Lisesi öğrencilerinden biri tarafından “Futbol dışında bir mesleğiniz olacak mı? Üniversite sınavlarına hazırlanıyor musunuz?” sorusuyla karşılaştı. Topraktepe, bu konuda “Eğitim bizler için çok önemli. Tesisimizde konaklayan 15-16 futbolcumuz, okula gitmeleri için sabah servisiyle yola çıkıyor ve ardından idmanlarına katılıyorlar. Biz, spor kariyerinin yanında eğitimi de asla göz ardı etmiyoruz çünkü onların geleceği sadece futboldan ibaret olamaz” dedi.

Sonuç olarak, Dersimspor ile Beşiktaş U17 takımları arasındaki karşılaşma dostluğun ön plana çıktığı bir atmosferde gerçekleşti.