Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Orkun Kökçü ile 5 yıllık sözleşmeyi resmileştirdi

Beşiktaş, milli oyuncu Orkun Kökçü ile 1 yıllık kiralık, 4 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni 20.000 taraftar önünde gerçekleşti. Başkan Serdal Adalı, Kökçü’nün takımın simgesi olacağını belirtti. Kökçü, Beşiktaş forması giymekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Beşiktaş, milli futbolcu Orkun Kökçü ile 1+4 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, başarılı orta saha oyuncusu Orkun Kökçü’nün transferi için Tüpraş Stadyumu’nda taraftarlara açık bir imza etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik, 20 binden fazla Beşiktaş taraftarının katılımıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Orkun Kökçü, 1 yıllık kiralama ile birlikte toplamda 5 yıl boyunca siyah-beyazlı renkleri temsil edecek sözleşmeyi imzaladı. İmza törenine, futbolcu kardeşi Ozan Kökçü ve aile üyeleri de katıldı. Ayrıca, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri de etkinlikte yer aldı.

Serdal Adalı: “Orkun, takımın simgesi olacaktır”

Tören sırasında bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, “Bugün burada, sadece bir transferin gerçekleştiği değil, aynı zamanda kulübümüzün yaşadığı yeniden doğuşun ve güçlenmenin simgesi bir araya geliş yaşanıyor. Beşiktaş forması, her zaman dünyanın en iyi oyuncularına yakışır. Amacımıza inanan oyuncularla kadromuzu güçlendireceğiz. Orkun Kökçü, çocukluğundan beri bu formayı giyiyor ve kulübümüzün ondan büyük beklentileri bulunuyor. Kendisi, asla pes etmeyen ve mücadele eden bir oyuncu olacak. Orkun, Beşiktaş’ın sembolü haline gelecektir. Kendisine ‘hoş geldin’ diyorum ve gelecekte kazanacağımız kupalara birlikte ulaşmayı diliyorum” dedi.

Orkun Kökçü: “Dünyadaki en mutlu insan benim”

24 yaşındaki Orkun Kökçü, Beşiktaş formasını giyecek olmaktan duyduğu mutluluğu şu şekilde ifade etti: “Bugün burada sizlerle birlikte olmak, benim için çok özel. Gerçekten yaşadıklarım karşısında inanılmaz mutluyum. Gelen destekler için çok teşekkür ederim. Tek istediğim, takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve başkanıma destek olmanız. Hep birlikte kupa ve şampiyonluklar kazanmak için mücadele edelim” dedi. İmza töreninin ardından Orkun Kökçü, Dolmabahçe’deki taraftara üçlü çektirerek bu özel anı ölümsüzleştirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı