Beşiktaş, Lausanne’a Yenilerek Avrupa Hayallerine Veda Etti
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında, Dolmabahçe Stadyumu’nda karşılaştığı İsviçre ekibi Lausanne’a 1-0 mağlup oldu ve bu sonuçla Avrupa kupalarına veda etti. Maç sonrası siyah-beyazlı taraftarlar, yaşanan hayal kırıklığı ile futbolcuları, teknik ekip ve kulüp başkanı Serdal Adalı’yı sert bir şekilde protesto etti.
Taraftarlardan Sert Tepki
Karşılaşmanın sona ermesinin ardından, tribünlerdeki taraftarlar futbolculara büyük bir tepki gösterdi. Ayrıca, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer’in istifası için de çağrılarda bulunuldu.
Hücresel bir şekilde, bir süre boyunca stadyumu terketmeyen taraftarlar, protestolarını sürdürdükten sonra Tüpraş Stadyumu’ndan ayrıldılar. Beklentilerin çok altında kalan bu sonuç, Beşiktaş camiasında derin bir üzüntü yarattı.
İSVİÇRE TEMSİLCİSİ LAUSANNE’A 1-0 MAĞLUP OLARAK AVRUPA KUPALARINA VEDA EDEN BEŞİKTAŞ, DOLMABAHÇE’DE TARAFTARLAR TARAFINDAN PROTESTO EDİLDİ.