Beşiktaş Genel Kurulunda Serdal Adalı’nın İdari ve Mali Faaliyetleri Oy Çokluğuyla İbra Edildi

1 Min Read

Beşiktaş Genel Kurulu’nda Önemli Gelişmeler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, 29 Aralık 2024 ile 11 Mayıs 2025 ve 11 Mayıs 2025 ile 31 Mayıs 2025 arasındaki idari ve mali faaliyetleri için oy çokluğuyla ibra edildi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda Toplantı Gerçekleşti

Beşiktaş’ın Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Serdal Adalı başkanlığındaki yönetim kurulunun iki dönemine ait faaliyetleri, idari ve mali açıdan üyelerin onayına sunuldu ve oylama sonucunda ibra edildi.

Oylama Sırasında Gergin Anlar

Oylama sırasında mevcut başkan Serdal Adalı ile yönetiminin iki döneminin oylanması gerginliğe neden oldu. Oyların oldukça yakın sonuçlar vermesi, oylamanın defalarca tekrar edilmesine yol açtı. Toplantı Başkanı Affan Keçeci, yükselen tansiyonu kontrol etmekte güçlük çekerken, üyelerin yaka kartlarıyla oy kullanma süreci sonrasında sonuçlar belirlenebildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version