Başkan Adalı Riva’da TFF ile Görüştü
Beşiktaş Kulübü’nün başkanı Serdal Adalı, Gaziantep FK ile oynanan maçın ardından hakemler hakkında görüşmek üzere Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva tesislerine ziyaret gerçekleştirdi.
Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynadığı maçta 2-2’lik eşitlikle sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından hakem Kadir Sağlam ve VAR hakemi Halil Umut Meler’in performansını eleştiren sosyal medya paylaşımları yaptı.
Bugünkü toplantı için Başkan Serdal Adalı ve Asbaşkan Kaan Kasacı, Riva’daki TFF tesislerine giderek hakemlerin yönetimiyle ilgili durumu masaya yatırma kararı aldı.
Saat 16:00 civarında TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ne gelen Başkan Adalı, yetkililerle görüşmelere başladı.


