Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, elektrik hatlarında yapılacak bakım çalışmaları nedeni ile elektrik kesintisi yapılacağı uyarısında bulundu.
Bilecik’in Bayırköy beldesinde, elektrik hatlarında gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Elektrik hatlarındaki bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, 25 Ocak Pazar günü saat 10.00 ile 16.00 arasında beldenin genelinde elektrik kesintisi yaşanacağı ifade edildi.
Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları gerektiğini vurguladı ve “Beldemizde yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle oluşacak geçici kesinti için hemşerilerimizin anlayışını rica ediyorum. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için ekiplerimiz sahada olacaktır” şeklinde konuştu.
İhlas Haber Ajansı
