Bayındır’da yarıyıl tatili başladı, 6 bin 194 öğrenci ve 482 öğretmen 16 gün boyunca dinlenecek.

1 Dakika Okuma

Bayındır ilçesinde 2025-2026 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili bugün çalan son ders ziliyle başladı.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören toplam 6 bin 194 öğrenci ile 482 öğretmen, 16 gün sürecek sömestr tatiline girdi.

Sömestr tatilinin başlaması dolayısıyla Sıdıka-Abdülgani Güngör İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi.

Törene Bayındır Kaymakamı Murat Mete’nin yanı sıra Belediye Başkanı Davut Sakarsu, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Cemal Şekerci, İlçe Millî Eğitim Müdürü Serdar Ökay ve mahalle muhtarları katıldı.

Karne töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Murat Mete, karneleri tek tek takdim ederek öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Mete, tatil sürecinde öğrencilerin dinlenmelerini, eksik gördükleri konuları tekrar etmelerini ve kitap okumayı ihmal etmemelerini önerdi.

Bayındır genelinde karne sevinci yaşayan 6 bin 194 öğrenciye, fedakârca görev yapan öğretmenlere ve velilere iyi tatiller dileyen Kaymakam Mete, eğitimin her aşamasında çocukların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version