Bayburt’un Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, evde eğitim gören öğrenciyi ziyaret etti

1 Min Read

Bayburt’ta Öğrencilere Destek Ziyareti

Bayburt İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, evde eğitim hizmeti alan Nesibe Karahan’ı evinde ziyaret ederek öğrencinin eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

Kahraman, Karahan’ın derslerdeki çabalarından dolayı kendisini tebrik etti. Ziyaret sırasında, öğrencinin moral ve motivasyonunu artırmak için çeşitli hediyeler sundu. Kahraman, evde eğitim uygulamasının, öğrencilerin eğitimden kopmadan öğrenimlerine devam etmeleri için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Eğitimde Fırsat Eşitliği

Kahraman, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması gerektiğine dikkat çekti. Tüm öğrencilerin eğitim haklarından en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Eğitimde eşitliğin, her öğrencinin potansiyelini geliştirmesi için kritik bir unsur olduğunu ifade etti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version