Bayburt’ta olumsuz hava koşulları nedeniyle kar tatili bir gün daha uzatıldı. Eğitime yarın da ara verildi.

1 Dakika Okuma

Bayburt’ta Kar Tatili Bir Gün Daha Uzatıldı

Bayburt’ta olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün açıklanan kar tatili, bir gün daha uzatıldı. İl genelinde eğitime yarın da ara verileceği bildirildi.

Bayburt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il genelinde süren kar yağışı sebebiyle yollarda meydana gelebilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanacak aksamalar dikkate alınarak, il merkezi ve ilçelerdeki tüm eğitim-öğretim kurumlarında 14 Ocak 2026 Çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildiği ifade edildi.

Açıklamada, resmi ve özel okulların yanı sıra kurslar, kreşler ve rehabilitasyon merkezlerinin de tatil edildiği belirtildi.

Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan personel ile çocuğu kreş ve anaokuluna devam eden kadın personelin idari izinli sayılacağı kaydedildi.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version