Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayburt’ta Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2025’te Şehitler Ortaokulu Öğrencisi Hasan İmamoğlu İl Birinciliğini Elde Etti

MEB’in 2025 LGS sonuçlarına göre, Bayburt’ta Şehitler Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Hasan İmamoğlu il birincisi oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, başarıda aile ve öğretmen desteğinin önemine vurgu yaptı.

MEB'in 2025 LGS sonuçlarına göre, Bayburt'ta Şehitler Ortaokulu 8. sınıf

Bayburt’ta LGS 2025’te Birinci Olan Öğrenci: Hasan İmamoğlu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2025 sonuçları açıklandı ve Bayburt il birincisi Şehitler Ortaokulu’ndan 8. sınıf öğrencisi Hasan İmamoğlu oldu.

Başarının Temelleri: Azim, Destek ve Özveri

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, İmamoğlu’nun bu başarıya ulaşmasında kendi azmi, ailesinin sürekli desteği ve öğretmenlerinin özverili katkısının büyük rol oynadığını vurguladı. Kahraman, Şehitler Ortaokulu’nun yöneticilerini, öğretim üyelerini ve öğrencilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi. “Başarının arkasında emek, disiplin ve inanç var,” ifadesini kullanan Kahraman, “Bu gurur hepimizin. Öğrencimizi yürekten tebrik ediyor ve eğitim hayatında nice başarılar diliyorum,” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı