Bayburt’ta İl Tanıtım ve Geliştirme Toplantısı Yapıldı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın liderliğinde, İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda gündemde yer alan konuların müzakere edilmesinin ardından, Vali Eldivan, tarihi ve doğal zenginlikleri ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan Bayburt’un tanıtım sürecinde bütün kurumların işbirliği içinde hareket ettiğini belirtti.
Bayburt’un Tanıtımı İçin Çalışmalar Sürüyor
Alınan kararların hızla uygulanmasının gerekliliğine dikkat çeken Vali Eldivan, bu hamlelerin Bayburt’un turizm potansiyelini artıracağına işaret etti. Bayburt’un güzelliklerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla yürütülen bu çalışmalara devam edileceği vurgulandı. Bayburt’un tanıtımına yönelik atılan adımların, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlaması bekleniyor.
ADANA’DA CİNAYET GİBİ KAZAYA SEBEP VEREN TAKSİCİ TUTUKLANDI. SÜRÜCÜ İFADESİNDE, “HIZLI GELİYORDU, BEN DÜZ GİDECEKTİM.” DEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ.
KAZA ANI
HIDIR PİŞKİN