Battalgazi’de iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 6 kişi hastanelik oldu

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde iki aile arasında sabaha karşı çıkan bıçaklı kavgada S.Y., A.A., H.D., Ş.U., E.U. ve A.M.Y. yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastanelere kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde iki aile arasında sabaha karşı çıkan bıçaklı

Malatya’da Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde, iki aile arasında gerçekleşen bıçaklı bir kavga sonucunda toplamda 6 kişi yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Battalgazi’nin Orduzu Mahallesi’nde meydana geldi. Husumetli olan iki aile arasında başlayan bir tartışma, kısa sürede büyüdü ve bıçakların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Kavga esnasında S.Y., A.A., H.D., Ş.U., E.U. ve A.M.Y. isimli bireyler birbirlerini bıçakla yaralayarak yaralanmalara sebep oldular.

Olayın ardından bölgede bulunan vatandaşlar, durumu hemen güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine intikal etti. Yaralılar, Malatya’daki çeşitli hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili olarak geniş kapsamlı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Bıçaklı kavga, mahalle sakinleri arasında büyük bir paniğe yol açtı ve bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Olayın nedenine dair soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.