Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Batman’daki Silahlı Saldırıda Gözaltı Sayısı 24’e Çıktı: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Batman’da bir ailenin hedef alındığı silahlı saldırıda 4 kişi yaşamını yitirdi. Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında toplam 24 kişi gözaltına alındı. Valilik, saldırının ayrıntılarını ve gözaltı sayısını açıkladı.

    Batman'da bir ailenin hedef alındığı silahlı saldırıda 4 kişi yaşamını

    Batman’da Silahlı Saldırı: Gözaltı Sayısı 24’e Ulaştı

    Batman’da meydana gelen silahlı saldırı olayı sonucu dört kişi hayatını kaybetti. Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan kişi sayısı toplamda 24’e çıktı.

    Olay, Beyçayır köyü civarlarında dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Mehmet Şanlı’nın kullandığı ticari araç, yanında bulunan eşi Takibe Şanlı, çocukları Elanur Şanlı (9) ve Akıncan Şanlı (5) ile birlikte uzun namlulu silahlarla hedef alındı. Saldırıda dört kişi yaşamını yitirdi.

    Batman Valiliği, saldırının detaylarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “14 Eylül 2025 tarihinde saat 22:55 sıralarında Beşiri ilçesi Eskihamur köyü yolu üzerinde seyir halinde olan bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Bu olayda dört vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak öncelikle 4 kişi gözaltına alınmış, sonrasında ise araştırmalar neticesinde 20 şüpheli daha tespit edilerek, toplam şüpheli sayımız 24’e çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

    Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın sürdüğü belirtildi.