Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da karla mücadele çalışmalarını yerinde denetledi

Editör
2 Dakika Okuma
Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da karla mücadele çalışmalarını yerinde denetledi

Elazığ’da Kar Yağışı ile Mücadele Devam Ediyor

Elazığ’ı etkisi altına alan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi karla mücadele ekipleri yoğun mesaisini sürdürüyor. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi karla mücadele ekipleri, sabah saatlerinde başlayan kar yağışına karşı hızla harekete geçerek, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için 76 araç ve 283 personelle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kent genelindeki ana arterler ve yollarda kar küreme çalışmalarının yanı sıra, tuzlama ve solüsyon uygulamalarıyla ulaşımın aksamaması için kesintisiz mesai harcıyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını ve kent genelindeki son durumu yerinde incelemek amacıyla sahaya çıktı.

Şehrin dört bir yanında yoğun bir şekilde yürütülen çalışmaların geldiği aşamayı yerinde gözlemleyen Başkan Şerifoğulları, kentin yüksek bölgelerinden merkeze kadar birçok bölgedeki son durum hakkında bilgi aldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Elazığ Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (EBUKOM) düzenlenen toplantıya da katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sabuncu ve birim müdürlerinin de yer aldığı toplantıda, şehir genelinde etkili olan kar yağışına karşı alınan önlemler masaya yatırıldı. Şehir kameralarından trafik seyrini de gözlemleyen Başkan Şerifoğulları, ulaşımda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına karla mücadele çalışmalarında tüm ekiplerin teyakkuz halinde olması gerektiğini vurguladı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için koordineli ve hızlı müdahalenin önemine dikkat çeken Başkan Şahin Şerifoğulları, ekiplerin 7/24 sahada olacağını belirtti.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş