Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: “Rakibe Pozisyon Vermedik, Ama Gol Atamadık”

    Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası rakibe pozisyon vermediklerini belirtti. Sakat oyuncular nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini vurgulayan Atan, takımdaki fiziksel yorgunluğa rağmen oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Çağdaş Atan’dan Eyüpspor Maçı Sonrası Açıklamalar

    Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Eyüpspor ile oynanan ve 0-0 berabere tamamlanan maçın ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

    Atan, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında geçirdikleri 90 dakikanın ardından yaptığı konuşmada, rakiplerine maç boyunca pozisyon vermediklerini vurguladı. Üç gün önceki yoğun bir maç maratonunun ardından bu karşılaşmaya daha ofansif bir takım yerleşimiyle çıkmayı planladığını belirten Atan, “Isınma sırasında Selke’yi kaybetmemiz moralimizi etkiledi. Oyuncularımın ilk yarıdaki durumu buna yansıdı. Ancak rakibe hiç fırsat vermedik,” dedi.

    İkinci Yarı Performansı ve Sakatlıklar

    Takımın ikinci yarıda bir formasyon değişikliğine gittiğini ve bu değişikliğin ardından önemli fırsatlar yakaladıklarını ifade eden Atan, “İkinci yarının başındaki düzeltmelerle daha etkili bir oyun sergiledik. Rakip kalecinin yaptığı kritik kurtarışlar sonucu gol bulamadık. Ekibim iyi bir potansiyele sahip, ancak şu anki sakatlıklar ve eksiklikler nedeniyle ideal performansımızı yansıtamamaktayız,” şeklinde konuştu.

    Son olarak oyuncularının gösterdiği özveriyı öven Atan, “Bu kadar fiziksel yorgunluğa rağmen performanslarından dolayı tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum,” diyerek sözlerini tamamladı.