Başak Burcu Nasıl Aşık Olur

Daha olgun kadınlar veya erkeklerden hoşlanırlar ve aşkı yaşarken de hedefleri olan, planları olan ve ileriye dönük konuşmalar yapabilen, sorumluluk sahibi insanlara aşık olabilirler. Uçarı insanlara asla aşık olmazlar, zaten hemen anlarlar.

Başak burcunun eşi olabilmek için

Başak için gelecekte eşi olabilecek insan, potansiyeli varsa şayet, aşık olabilmesi çok kolay olacaktır. Yani aşkı çok hızlı yaşamayan burç olan başak aşk konusunda zorlanacaktır, zorlu sınavlar verecektir. Çünkü oğlak enerjisiyle yaşarlar aşkı, bu da doğru insanı bulmaları için biraz zaman harcamaları gerektiğini göstermektedir. 

En titiz burçtur

Astroloji denince en titiz burç olarak başak burcu karşımıza çıkmakta. Melek huylu insanların burcu olan başak, aşk hayatında çok zorlanmaktadır. Hiçbir şeyi beğenmezler, başak yani İngilizcesi "virgin" bakire Meryem'den gelir, yani steril olma, temiz olma, saf olma halini hep korumak isterler. O kadar saf, hem düşünsel hem fiziksel hem de ruhsal anlamda, o kadar saf temiz, mükemmele yakın birisini bulması gerekir, başak burcunun birçok şeye evet demesi, birlikte olması, evlilik kurması adına bütün bu şartların bir araya gelmesi gerekmektedir.

Ama bunları bulmak çok zordur onun için, bazen ayrıntılara çok takılır kalırlar ve bütündeki güzelliği göremeyebilirler, eleştirileri çok katı olabilir. Karşısındaki insanı kırmak için değildir bu yaklaşımları, onu daha iyi görmek istediği için, onun pozitif yönde düzelmesi anlamında bir eleştiri yaptığı için yanlış anlaşılabilirler. 

Başak burcu dürüstlüğe çok önem verir

Başak burcu insanları olduğu gibi görünen, olduğu gibi davranan ve  bu şekilde yaşayan erkeklerden hoşlanır. Eğer karşısındaki kişiyi elde etmek için her türlü karakterlere bürünen, olmadığı gibi görünmeye çalışan biriyseniz ve yalan da söylüyorsanız başak burcu insanıyla işiniz olmaz. Yapmacıklığı hemen anlarlar ve o kapıyı bir daha açmazlar. Bunu beklememelisiniz.