Bartın’da Temizlik Görevlisi Bulduğu Cüzdanı Zabıta Ekiplerine Teslim Etti, Sahibi Kısa Sürede Bulundu

1 Min Read

Bartın’da Temizlik İşçisinden Takdir Edilen Davranış

Bartın’da bir temizlik işçisi, bulduğu cüzdanı zabıta ekiplerine hızlı bir şekilde teslim ederek örnek bir davranış sergiledi. Cüzdanın gerçek sahibine ulaşması ise çok uzun sürmedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Turan Karamazak, görev başında sokağı temizlediği esnada yolda bir cüzdan buldu. Hemen harekete geçen Karamazak, cüzdanı zabıta müdürlüğüne götürdü. Zabıta ekipleri, yapılan inceleme sonrası cüzdanın Derya Toksöz’e ait olduğunu belirledi. Toksöz’ün Hasan Sabri Çavuşoğlu Okulu’nda aşçı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Cüzdan Sahibi Derya Toksöz’e Anında Ulaşıldı

Zabıta ekipleri, cüzdanı bulmasını sağlayan Turan Karamazak ile birlikte, sabah saatlerinde Derya Toksöz’ün çalıştığı okula giderek cüzdanı teslim etti. Cüzdanına kavuşan Toksöz, kendisine destek veren Turan Karamazak ve zabıta ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Turan Karamazak, olayla ilgili olarak, “Dün akşam saat 11.10 civarında Yalı mevkiinde bulunan polis karakolu önünde bir cüzdan buldum. Kimliğine baktığımda Derya Toksöz’ün cüzdanı olduğunu gördüm. Başkanımız ve müdürümüze durumu bildirdik. Derya Toksöz’ün Hasan Sabri Çavuşoğlu Okulu’nda aşçı olduğunu öğrendik. Bu nedenle, cüzdanı kendisine iletmek için buradayız” şeklinde ifade etti.

Bu olay, toplumsal dayanışmanın ve dürüstlüğün önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version