Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bandırmalı Vatandaşlar, Mevlid Kandili’nde Camilere Akın Etti

    Bandırma’da Mevlid Kandili’nde vatandaşlar camilere yoğun ilgi gösterdi. Haydar Çavuş Camii’nde düzenlenen etkinlikte Müftü Dr. Abdülhamid Pehlivan, bu gecenin manevi önemine dikkat çekerek, dua ve tövbe edilmesi gerektiğini vurguladı. Program sonrası katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

    Bandırma'da Mevlid Kandili'nde vatandaşlar camilere yoğun ilgi gösterdi. Haydar Çavuş

    Bandırma’da Mevlid Kandili Coşkusu

    Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Mevlid Kandili vesilesiyle topluluk camilere doldu taştı.

    Kandil gecesi için düzenlenen özel program, akşam namazı sonrasında tarihi Haydar Çavuş Camii’nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği bu etkinlikte, Kur’an-ı Kerim okunurken, Mevlidi-i Şerif de icra edildi.

    Müftü Dr. Abdülhamid Pehlivan’ın Mesajı

    Organizasyon esnasında söz alan Bandırma Müftüsü Dr. Abdülhamid Pehlivan, insanların Mevlid Kandili’ni önemseyerek geçirmelerinin büyük bir kıymeti olduğunu vurguladı. Müftü Pehlivan, bu özel gecenin dua ve tövbe için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, “Mevlit Kandili’ne hürmet edenlerin affedileceği ve bu gecede yapılan duaların kabul edileceği bildirilmektedir. Allah-ü Teala bu gece, mümin kullarına pek çok ikramda bulunmaktadır.” şeklinde açıklamalar yaptı.

    Programın sonunda, Müftü Dr. Pehlivan’ın yaptığı duanın ardından camiden çıkan cemaat, çeşitli ikramlarla karşılandı. Bu anlam dolu gece, Bandırma’daki topluluk için unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı.