Balıkesir’de Toptancı Halinde Yangın, İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Ederek Söndürdü

Balıkesir’in Altıeylül ilçesindeki toptancı hali, boş kasaların bulunduğu depolama alanında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Balıkesir'in Altıeylül ilçesindeki toptancı hali, boş kasaların bulunduğu depolama alanında

Altıeylül’de Toptancı Halinde Yangın Kontrol Altına Alındı

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Yangın, Kesirven kırsal mahallesinde yer alan toptancı halin içinde başladı. Olaya göre, sebze, meyve ve gıda ürünlerinin satıldığı yerde, satış sonrası geri dönen boş plastik kasaların depolandığı alanda yangın çıktı. Yangının fark edilmesinin ardından vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

İtfaiye Ekipleri Hızla Olay Yerine Ulaştı

Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Altıeylül ekibi, 6 personel ve 2 araçla olay yerine intikal etti. Ayrıca, Bitem müfrezesinden 1 araç ve 3 personel de yangına müdahale için destek verdi. Yangına Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Amirliği tarafından bir aracın su takviyesi sağladığı öğrenildi.

Yapılan müdahalelerle yangın, alışveriş reyonlarına ulaşmadan söndürüldü. Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisi edinildi.