Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Balıkesir’de Aranan Suçlu Gözaltına Alındı: 47 Yıl Hapis Cezası Var

    Balıkesir’in Gönen İlçesi’nde düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan toplam 47 yıl 10 ay hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Adli işlemleri tamamlanan şahıs, Bandırma Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Emniyet, suçluların yakalanma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

    Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan toplam 47 yıl

    Balıkesir’de Suçlu Takibi: Aranan Şahıs Yakalandı

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bandırma Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları detaylı çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan bir kişiyi ele geçirdi.

    47 Yıl 10 Ay Hapis Cezasıyla Aranıyordu

    Elde edilen bilgilere göre, Bandırma, Erdek ve Gönen Adli Makamları tarafından “Nitelikli Hırsızlık, TCK-191 ve Hükümlünün ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından toplam 47 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, 5 Eylül 2025 tarihinde Gönen ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonla yakalandı.

    Adli Süreç Tamamlandı

    Gözaltına alınan şahsın adli işlemleri tamamlandıktan sonra Bandırma Kapalı Cezaevi’ne teslim edildiği bildirildi. Emniyet yetkilileri, suçluların yakalanması için yürütülen bu tür çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini açıkladı.