Balıkesir’de Suçlu Yakalandı
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bandırma Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucunda, çeşitli suçlarla aranmakta olan bir kişiyi yakaladı.
47 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs
Elde edilen bilgilere göre, Bandırma, Erdek ve Gönen Adli Mercileri tarafından “Nitelikli Hırsızlık, TCK-191 ve Hükümlünün ve Tutuklunun Kaçması” suçları gerekçesiyle toplam 47 yıl 10 ay hapis cezasına mahkûm edilen şahıs, 5 Eylül 2025 tarihinde Gönen ilçesinde düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı.
Adli Süreç Tamamlandı
Adli işlemleri tamamlanan şahıs, daha sonra Bandırma Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi. Emniyet yetkilileri, suçluların adalet önüne çıkarılması amacıyla yürütülen çalışmaların kesintisiz olarak devam ettiğini duyurdu.