Balık Burcu Nasıl İntikam Alır


Balık Burcu İntikam Duygusu
   
Duygusal yapıya sahip olan Balık burcu, intikam almaktan çok uzak görünebilir. Fakat içten içe intikam almak için farkında olmadan günleri sayar. Sessiz bir yapısı olduğu için yapacağı ve planını kurduğu birçok şey kendisi haricindeki kişiler tarafından pek anlaşılmaz.  Bu burç, yapısı gereği çok duygusal ve ağlama odaklı olduğundan kötü bir olay yaşadığında kendini hemen gözyaşı dökerken bulabilir.

Dökülen Gözyaşı İntikam Duygusu Doğurur Mu?

  Olumsuz yaşadığı olaydan sonra balık burcu insanı, köşesine çekilir ve sessizce düşünmeye başlar. Kinci bir yapısı pek fazla yoktur. Fakat eğer canı çok yanmışsa, doğru gün ve zamanı bekler. O an kötü söz veya herhangi bir girişimde bulunmaz. Her zaman bekler. Bazen bu bekleyişi günleri, haftaları hatta ayları bulabilir. Fakat Balık burcu insanı her daim beklemede kalır ve sessizliğini korur.

Sessizlik, intikam yöntemi midir?

  Belirli bir noktaya kadar sessiz kaldıktan sonra elbette harekete geçer. Ne yaşadığıysa aynısını yaşatmak yerine, kendisine yapılanın aksine bir harekette bulunur. Örneğin, zorda kaldığında karşısındaki kişi ona yardım eli uzatmak yerine onur kırıcı şekilde rencide ettiyse, Balık burcu kendisine yapılan hareketin aksine bir davranışta bulunur ve kendisine yardım eli uzatmayan kişi zor durumda kaldığında o kişiye el uzatır ve mutlaka göz teması kurar. Sustuklarını gözleri ile anlatır. Küfür etmez, bağırmaz, kırıp dökmez. Tüm kinini ve intikamını tek bir göz teması kurarak alır.

Etkili Bir Yöntem: Göz Teması

  Birçok bilim insanı tarafından da onaylanan bir davranış biçimi olan ‘göz teması’ etkili iletişimi etkilediği kadar etkili bir intikam yöntemi de sayılır. Bazen kelimelerin yetmediği noktalarda tek bir bakış, tüm her şeyi anlatmaya yeterlidir. Balık burcu insanı da intikamını önce susarak ardından da derin bir göz teması kurarak alır.