Yangınlarla İlgili Açıklamalar
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’de etkili olan yangınlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yumaklı, özellikle Sakarya bölgesinde alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.
Sakarya’da Boşaltılan Köyler
Bakan Yumaklı, “Sakarya’da risk teşkil eden 3 köy tedbiren boşaltıldı” ifadelerini kullanarak, yangın tehlikesine karşı önceden tedbir aldıklarını vurguladı. Bu tür önlemlerin, vatandaşların güvenliği açısından kritik öneme sahip olduğunu belirten Bakan, yangınlarla mücadelede tüm birimlerin seferber olduğunu dile getirdi.
Yangınla Mücadele Çalışmaları
Bakan Yumaklı, yangınla mücadelede kullanılacak olan tüm kaynakların seferber edildiğini söyledi. Ekiplerin, yangınlarla etkin bir şekilde başa çıkabilmesi için hazırlıklarını tamamladığını ve durumu sürekli olarak takip ettiklerini anlattı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı