Bakan Yılmaz Tunç, 2025 Yılı İsteğe Bağlı Atama Kararnamesi Çalışmalarını Tamamladığını Duyurdu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2025 Yılı İsteğe Bağlı Atama Kararnamesi çalışmalarının sona erdiğini açıkladı. Yeni görev yerlerine atanan 2 bin 254 personele başarılar dileyen Tunç, bu sürecin hayırlı olmasını umduğunu belirtti.

Bu haberin fotoğrafı yok

2025 Yılı İsteğe Bağlı Atama Kararnamesi Tamamlandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya platformu X üzerinden önemli bir duyuru yaptı. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) bünyesindeki Norm ve Atama Sistemi çerçevesinde, 2025 yılına ait İsteğe Bağlı Atama Kararnamesi’nin çalışmalarının başarıyla tamamlandığını ifade etti.

Yeni Atamalar ve Temenniler

Bakan Tunç, yeni görevlere atanan 2 bin 254 personel için başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca, “Kararnamenin, başta çalışanlarımız olmak üzere onların aileleri, teşkilatımız, ülkemiz ve milletimiz açısından hayırlı olmasını umuyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Bu atama kararnamesi, personel ihtiyacını ve dağılımını düzenleyerek ceza infaz kurumları ve tutukevlerinde hizmetin daha verimli olmasını sağlayacak.